UNBOXING & REVIEW – Allview X4 Soul – iPhone la jumătate de preț

unboxing_review_test_video_allview_x4_soul_buhnici

Și nu o spun cu răutate, absolut deloc! Chiar este un iPhone la jumătate de preț, arată ca unul și chiar are specificații similare. Sper că știți totuși că nu le putem compara direct, X4 Soul e totuși un smartphone cu Android iar sistemele de operare sunt diferite. Se comportă diferit chiar dacă au specificații hardware similare.

Dar gata cu iPhone, hai să vorbim despre Allview X4 Soul. Pe scurt, un procesor cu 8 nuclee Helio P10, 4 Gb memorie RAM 64 GB de stocare din start și un ecran de 5.5 inci LPTS cu rezoluție FullHD. Ca la iPhone 6S Plus, desigur.

Camerele sunt surpriza la acest telefon. pe spate avem două camere, una de 13 Megapixeli și una de 5 Megapixeli. A doua este un ajutor pentru prima, pentru efectul acela de fundal în ceață. Sau invers, pentru că poți selecta zona clară chiar și după ce ai făcut fotografia. Și face o treabă destul de bună. O altă surpriză este că și pe față avem aceeași cameră de 13 Megapixeli reali. Adică selfie-uri foarte reușite. Cu mici opțiuni de înfrumusețare, albire a tenului, și desigur, și subțiere a feței. Ca să pari că ai avea 12 ani. Sau nu. Ca în poza de mai jos.

unboxing_review_test_video_allview_x4_soul_george_buhnici

Are chiar și senzor de amprentă pe butonul de home, și nici nu trebuie să apeși butonul ca să deblochezi telefonul. În plus, senzorul de amprentă, atunci când treci cu degetul de la stânga la dreapta sau invers, ai acces la un meniu de scurtături ce poate fi personalizat și apare indiferent de aplicația în care ești. Bun pentru luat notițe sau făcut o fotografie rapid.

Ultimele articole

Articole recomandate

135 Comments

  1. salut de ce nu faci Unboxing la Epson Pro Cinema LS10000 4K Enhancement Projector .e cel mai puternic Proiector .Nu iti mai trebuie nimic nici tv nici sa te mai duci la Cinema

  2. Salut George, am x4 soul, totul ok, insa NFC lipseste pentru plati. Intrebarea este: 7.0 mai vine sau ne luam teapa de la Allview? Daca ai putea sa dai un reply as aprecia. Eu dau Like ! :)

  3. Buna! Mi-am cumpărat de curând un Allview x4 soul și deja am o problema cu el. Când repornesc telefonul trebuie sa stau in jur de 15 uneori chiar 20 de minute până se deschide deoarece scrie că „se actualizează aplicația 1 din 1”. Am tot verificat actualizările de soft dar nu sunt. Nu știu ce să ii fac. Orice sfat mi-ar fi de ajutor. Mulțumesc mult!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.