UNBOXING & REVIEW – Samsung Gear S3 Classic – Cel mai deștept smartwatch… de la Samsung

unboxing_review_samsung_gear_s3_classic_buhnici_1

Apoi sper că nu voiai să spun că e cel mai deștept de pe planetă, nu? E deștept în felul lui, e frumușel foc și căutat de multă lume, asta e adevărat. Este cel mai deștept smartwatch pe care l-a făcut Samsung vreodată. Înțelegeți voi.

Eu am câtveva mici rețineri legate de faptul că Samsung nu folosește însă Android Wear. Pentru compatibilitate nu alta. E drept, Gear S3 Classic merge acum și cu iOS, cu steluțele de rigoare, însă e tot dependent de aplicația Gear. E drept, și ea merge cu aproape orice Android și iOS, însă din nou, cu steluțele de rigoare. Ca să o spunem direct, hai să vedem un telefon beton pe Tizen cu ceas Tizen dar pentru Galaxy cu Android ori trecem la Android, ori mai angajăm o armată de programatori care să dea totul pe teren. 

Ce vreau să spun de fapt, este că Gear S3 Classic este rapid, fluid, nu are nici o întârziere la meniuri sau comenzi, are senzor de puls, are GPS integrat, memorie internă de 4 GB, poți vorbi la telefon de pe el, poți vedea fotografii pe ceas, documente pdf și multe altele. Minte puțin atunci când măsoară pașii. Și treptele, la trepte minte de rupe. 18 trepte pentru el înseamnă vreo 5 etaje. O scară rulantă de metrou, vreo 10 etaje. Așa, ca să te impulsioneze, dar nu prea funcționează imboldul. Eu ți-aș spune că ai făcut o singură flotare la fiecare 5, tot ca să te impulsionez.

Eh, cu bune și cu câteva mai puțin bune, mai jos aveți review-ul celui mai bun smartwatch de la Samsung. De până acum…

Ultimele articole

Articole recomandate

90 Comments

 1. Buna ziua. Samsung Gear este un telefon bun, de generație nouă.
  Ar fi interesant si un review cu competiția de la Android wear.
  Mă refer la Huawei Watch 2 4G, sună foarte promițător iar specificațiile sund din cele mai bune (cred eu… Nu sunt de specialitate), mai ales că poate fi folosit independent de Smartphon, având posibilitatea de a folosi o cartelă geamănă.
  Ar fi super interesant un astfel de Review.
  Eu sunt in căutarea unui Smartwatch si nu ma pot decide. Un filmulet realizat de Dumneavoastră mi-ar fi de mare folos în a mă decide între Samsung si Huawei.
  Mulțumesc. O zi buna

 2. Salut George,

  Foarte interesante aceste smartwatch-uri, dar tot prefer un Doxa clasic automat. Nimic nu se compara cu eleganta unui ceas clasic de buna calitate
  Bafta

 3. Buna George,

  Detin un Gear S3 Frontier si am activat funcția „lumina redusă automat” cu Luminozitate pe 1 respectiv activarea ceasului prin „gest de activare” in momentul in care sunt afară si este lumina in momentul in care sunt sunat ceasul nu intra automat in modul exterior si pot vizualiza cine ma apelează! Mulțumesc si astept un raspuns!

 4. Are aplicatii de sport cum ar fi Strava si altele ce nu merge inca plata NFC, sau nu am găsit o aplicație cu care să fc asta. Ar trebui să leg cumva la aplicația ING sau ING să facă o aplicație ceea ce nu cred.

 5. Salut George.
  Am un samsung te-ar s3 frontiere, mă întreb dacă pot să sincronizez cardul cu ceasul? Daca da te rog mult de tot dă-mi câteva sfaturi …ce aplicații sa folosesc si cum se realizeaza legătura. Multumesc mult de tot di mult succes in ceea ce faci.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.