Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Samsung Gear S3 Classic – Cel mai deștept smartwatch… de la Samsung

unboxing_review_samsung_gear_s3_classic_buhnici_1

Apoi sper că nu voiai să spun că e cel mai deștept de pe planetă, nu? E deștept în felul lui, e frumușel foc și căutat de multă lume, asta e adevărat. Este cel mai deștept smartwatch pe care l-a făcut Samsung vreodată. Înțelegeți voi.

Eu am câtveva mici rețineri legate de faptul că Samsung nu folosește însă Android Wear. Pentru compatibilitate nu alta. E drept, Gear S3 Classic merge acum și cu iOS, cu steluțele de rigoare, însă e tot dependent de aplicația Gear. E drept, și ea merge cu aproape orice Android și iOS, însă din nou, cu steluțele de rigoare. Ca să o spunem direct, hai să vedem un telefon beton pe Tizen cu ceas Tizen dar pentru Galaxy cu Android ori trecem la Android, ori mai angajăm o armată de programatori care să dea totul pe teren. 

Ce vreau să spun de fapt, este că Gear S3 Classic este rapid, fluid, nu are nici o întârziere la meniuri sau comenzi, are senzor de puls, are GPS integrat, memorie internă de 4 GB, poți vorbi la telefon de pe el, poți vedea fotografii pe ceas, documente pdf și multe altele. Minte puțin atunci când măsoară pașii. Și treptele, la trepte minte de rupe. 18 trepte pentru el înseamnă vreo 5 etaje. O scară rulantă de metrou, vreo 10 etaje. Așa, ca să te impulsioneze, dar nu prea funcționează imboldul. Eu ți-aș spune că ai făcut o singură flotare la fiecare 5, tot ca să te impulsionez.

Eh, cu bune și cu câteva mai puțin bune, mai jos aveți review-ul celui mai bun smartwatch de la Samsung. De până acum…