Telefonul cu ecran flexibil – Samsung Infinity Display!

Ne-am luat cu multă treabă săptâmânile acestea și am tot amânat să vorbim despre telefoanele cu ecrane flexibile, în special despre Samsung Infinity Display care a fost dezvăluit la San Francisco în cadrul evenimentului Samsung Developer Conference. Desigur, acela era un prototip, probabil singurul prototip bine păzit, care a ajuns în mâna directorului companiei pentru mai puțin de un minut.

L-a scos din buzunarul de la piept, l-a arătat, l-a deschis și apoi la fel de repede a dispărut din văzul tuturor. Nu, nu l-a mai văzut nimeni de atunci pentru că tehnologia este încă în faza de dezvoltare. Mie personal mi-ar plăcea așa ceva. M-am obișnuit cu telefoanele mari pentru că eu un display generos pe care pot face multe lucruri. De la mail-uri la navigat pe internet și chiar și vizionare de filme, dar îmi doresc încă un telefon cu dimensiuni mici, pentru care Lorena nu va trebui să îmi mai atragă atenția că îmi iese din buzunarul de la spate.

Tabletele, să fim serioși, nu le mai cărăm cu noi de multă vreme. Au rămas acasă pentru copii sau pentru consumul de multimedia, atunci când mai avem timp. Laptop-ul îl car cu mine mai tot timpul, și deși merg destul de mult cu mașina, îi înțeleg perfect și pe cei care circulă cu metroul, și sunt forțați de împrejurări să îl ducă în spate cel puțin două ore în fiecare zi. Sunt multe lucruri pe care nu pe poți face de pe un telefon din cauza lipsei de performanță dar mai ales datorită ecranului destul de mic. Chiar și de 6 inci cum este media celor de top în 2018.

Sunt totuși extra curios, cum și dacă îmi va îmbunătăți traiul un astfel de telefon. Tu ce părere ai? Ți-ar plăcea, l-ai considera util? Hai să vorbim mai jos, în secțiunea de comentarii despre asta.

Lasă-mi un comentariu mai jos, și spune-mi dacă vrei să mai vezi acest gen de materiale în care vorbim despre tehnologie pe care nu o avem. Sigur există pe undeva prin spatele ușilor închise, însă mai durează până punem și noi mâna pe ea.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Salut. O veste super e OS- ul tizen ce abia aștept să-l folosesc și pe telefoanele de la samsung. One ui e mai ok din ce am văzut prin clipurile de pe YouTube deși nu înțeleg de ce așa greu cu modul întunecat , huawei îl folosesc de ceva timp dar așa e samsung mai încet ,ce-i cu atâta graba? A o eroare ce trebuie taxată , NU note9 are cea mai buna cameră , doar așa le place lor sa creadă , e plin YouTube de comparații și scoruri obținute pe situri de specialitate . Cât despre ecranul pătrat ok încă sunt fan BlackBerry passport ,ce sa vezi cu ecran pătrat , in unele chestii e super , dar urmărește un clip de al tău pe acest format. Acum te las te-am plictisit suficient. Salut.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.