Tehnologia perfectă este invizibilă – Programmer’s Week 2021

Tehnologia perfectă este invizibilă, sau mai bine spus ”Tehnologia devine cu adevărat utilă atunci când este invizibilă”. Nu am inventat eu această sintagmă dar este mai adevarată ca oricând.

Ea devine cu adevărat utilă atunci când nu trebuie să interacționăm cu ea și face mult mai mult decât a fost programată inițial. Iar tehnologia este în mare parte software, aplicații, sisteme de operare sau programele ce leagă aceste două elemente. Un smartphone nu este decât o cutie de siliciu cu metal și sticlă pe ambele părți, iar ce știe să facă este determinat doar de software.

Vorbim deja de doi ani despre Cognizant Softvision și despre provocările pe care le aduc de fiecare dată programatorilor din toată țara iar anul acesta nu este cu nimic diferit. Inovația merge mai departe, chiar dacă discuțiile se poartă în plan virtual. E chiar mai comod așa pentru cei care sunt în mare parte în fața unui monitor, și care apreciază cel mai mult flexibilitatea întâlnirilor online. Da, despre programatori vorbesc și mă bucur că am învățat și noi în ultimul an că putem face mai puține deplasări și mai multe întâlniri online.

Evenimentul din acest an, Programmer’s Week este al șaptelea deja, și promite să fie cel mai complex, mai educativ și mai interesant de până acum. Nici nu prea are cum altfel, ținând cont de invitații care vor vorbi pe parcursul celor cinci zile de eveniment. Chiar și eu am plăcerea de a ține o prezentare, alături de Otmar Szafnauer, liderul echipei de Formula 1 Aston Martin Cognizant, de origine Român de pe lângă Arad, și Nagin Cox, una dintre cele mai renumite experte în industria spațială. Vor fi numai puțin de 150 de discuții pe diferite domenii ale tehnologiei, și știu sigur că vei găsi cel puțin trei care te interesează cu adevărat.

Tema din acest an este Go Beyond și este menită să inspire pasionații din toată lumea să devină mai creativi, să își depășească propriile limite și cunoștințe. Evenimentul de anul acesta este gândit special pentru programatorii din toată lumea să își împărtășească cunoștințele și să găsească rezolvări la situațiile cu care se confruntă.

Apropo, știai că evenimentul începe în fiecare an în a 256-a zi a acestuia. Programatorii știu de ce :)

Ce trebuie să faci? Să te înscrii gratuit pe acest link Înscriere Programmer’s Week 2021 , și să participi la ce îți atrage atenția mai mult în funcție de timpul tău. Nu știu dacă vor exista înregistrări ale evenimentului însă sunt sigur că cei de la Cognizant Softvision s-au gândit deja la asta.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.