CURIOSITY 87 – Noul #BUHNICIMOBIL, MEETUP, Vacanța, iPhone 13, Apocalipsa Internetului, CRYPTOBABY

Salutare și bine te-am regăsit la emisiunea noastră cea mai dragă! Am revenit de pe meleaguri mult mai fierbinți cu cele mai noi și mai interesante știri din tehnologie, știință, auto, gaming și chiar crypto. Desigur, ne vedem luni seara la o nouă ediție de Crypto-Vineri LIVE și duminică probabil vom avea și podcast.

Începem această ediție cu zâmbetul pe buze ca întotdeauna, însă acum mai mult ca niciodată. Avem multe vești interesante pentru voi, și pentru noi, și abia așteptăm să le împărtășim cu tine. Începem cu ce am mai testat cât am fost plecați în vacanță, și dezvăluim o parte din planurile pentru următoarea perioadă dar și produsele pe care abia așteptăm să le luăm la bani mărunți.

Începem cu noul #BUHNICIMOBIL și cu evenimentul Apple care va avea loc pe 14 septembrie. Până atunci însă avem multe de discutat despre scalping-ul pe PS5 și viitorul PS5 Pro, ecrane flexibile de la LG și despre Google Pixel 6, telefonul pe care Radu chiar și-l dorește. Între timp mai avem ceva noutăți despre Windows 11 și cum nu va fi gratuit decât pentru cei care au deja Windows 10, despre încărcarea wireless de la 3 metri de la Motorola, o tehnologie care chiar mă sperie și discutăm despre practicile mai puțin ortodoxe ale lui DJI.

Da, apocalipsa internetului ar putea fi reală însă nu știm cât de mult ne va afecta pe noi și când, Elon Musk intră din nou în discuțiile noastre și Nasa va plăti vreo 4 miliarde de dolari în următorii 10 ani ca să aducă niște pietre de pe Marte. Amazon își lansează și el serviciu de live streaming pentru gaming, era de așteptat având în vedere că deține și Twitch și ne bucurăm la ideea de a putea parcurge toată Europa cu trenul în viitor. Mai puțin România, mai bine iei avionul până la graniță.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.