OPPO Reno6 Pro 5G – SUPER CAMERA REVIEW

Atunci când vine vorba de Oppo nu știi la ce să te aștepți. În mare parte, telefoanele produse de ei vin cu câte o surpriză, o cameră microscopicî pe Find X3 Pro, încărcare super rapidă de 65W chiar și pe modele mid-range sau poate chiar un display care se rulează în interiorul telefonului. Ce păcat că acela este doar un concept și nu știm dacă va ajunge pe piață.

Reno6 Pro 5G pare la prima vedere un telefon midrange, cu specificații mai mult decât interesante. Nu are cel mai de top procesor, și încept să cred că acesta e un lucru bun având în vedere cât de mult se încing telefoanele cu Snapdragon 888. Deja nu le mai recomand pentru toată lumea, mai ales dacă îl folosești toată ziua în parbriz la căldură.

Că tot vorbeam de surprize, Reno6 Pro 5G vine cu un set de camere decente dar cu o procesare excelentă atât pe foto cât și pe video. Este singurul telefon care știe să filmeze și să fotografieze în mai multe condiții cu modul portret iar rezultatul este mult mai bun decât ne așteptam.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Bună
    Dacă tot va ocupati de descriere impresi despre telefoane dar mai toti ca tine nu fac o rubrica cu poze apropiate cu flori naturale acolo se vede adevărata calitate a pozelor nu pe culori moarte ( cele vopsite , filmări pe timp zi si seară. …ca 99% din ce se scrie indiferent cum se cheamă site-ul e copy/ paste articolele cu mici modificări să nu pară a plagiat :)
    Mulțumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.