TACTIX DELTA SOLAR AB – Review după mai bine de un an!

Garmin Tactix Delta Solar AB este smartwatch-ul meu de suflet! Îl port de mai bine de un an, a fost cu mine deja pe tot globul, am făcut baie cu el în Thailanda, mi-a măsurat pașii și efortul la CES în Las Vegas și la Mobile World Congress în Barcelona, și a stat pe mână la fiecare activitate de grădinărit de acasă de la finalul anului 2020. În tot acest timp nu am reușit să folosesc mai mult de 20% din funcțiile lui și probabil mai puțin de 10% din activitățile sportive pe care le înregistrează. E drept, nu voi ajunge niciodată la 100% pentru că nu sunt pasionat de tras cu arma și nu voi folosi aplicația de la Applied Ballistics care îți calculează traiectoria glonțului în funcție de condițiile atmosferice și de bătăile inimii.

Este construit din cele mai bune materiale, cu un ecran de safir cu celule solare ce încarcă bateria aproape la infinit dacă stai suficient de mult pe afară, iar cureaua arată după mai mult de un an, la fel ca o curea de ceas obișnuit după o lună. E construit să reziste și asta o confirmă cei mai exigenți utilizatori de pe planetă.

Hai să îți spun care a fost experiența mea cu acest smartwatch, cu bune și cu rele, pe toată această perioadă. Este un review lung, dar am trecut prin mai toate scenariile posibile, inclusiv cele în care am dormit cu el și Lorena și-a ferit fața la milimetru de cele 100 de grame de pe mâna mea, în timp ce mă întorceam în așternuturi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.