ONEPLUS 10 PRO – REVIEW DUPĂ O LUNĂ

Oneplus este pentru mulți un etalon de performanță, și mai ales pentru prețul corect al unui smartphone. Acesta a fost și scopul fondatorilor, Pete Lau și Carl Pei în 2013. La mai puțin de 10 ani, compania a ajuns cumva pe mâinile celor de la Oppo, iar ultimul flagship parcă nu mai respectă aceeași viziune. Probabil și pentru că unul din fondatori, Carl Pei, a plecat să își construiască propria viziune sub forma unei alte companii de tehnologie numită Nothing.

Acum, problema apare când cel mai recent smartphone este mult prea similar cu cel anterior, Oneplus 9 Pro, singura diferență notabilă fiind un upgrade de procesor, mai mult pentru a fi pe lista flagship-urilor, și un design diferit al modulului de camere. Da, doar un design diferit pentru că folosește aceiași senzori ca Oneplus 9 Pro. Apropo, ai observat că vorbesc la singular? Nu mai există un Oneplus 10 și nu știe nimeni dacă va fi vre-unul.

Hai să vedem așadar ce are de oferit Oneplus 10 Pro, și dacă merită banii tăi, mai ales dacă deții deja unul din modelele de top de la același producător, lansate în ultimii trei ani.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.