Votează cu mine pentru SOWAT. Merită!

Nimic nu îți lipsește mai dureros ca apa curată atunci când nu o ai la îndemână. De aceea sunt fanul #1 Sowat. V-am mai povestit despre românul Khaled și visul lui de a duce apa curată în orice gospodărie la un preț infim. Am mai scris aici despre el și i-am luat un interviu pe Cavaleria.ro. Pe scurt, SOWAT este o stație transportabilă care transformă orice sursă de apă dulce în apă bună de băut, printr-un process 100% mecanic, fără chimicale. Sistemul păstreaza toate mineralele din apă și poate produce 100 m3 deodată, însemnând o cantitate suficientă pentru 5000 de oameni într-o zi, la un cost lunar de 20 de bani de persoană. Mă gândesc foarte serios să îmi pun așa ceva și în #casabuhnici ca să nu mai forez la 200 de metri după apa de băut.

Sistemul este deja activ în 5 țări, unde a îmbunătățit viețile a peste 25.000 de oameni. Prin finanțarea primită în cadrul Chivas The Venture, SOWAT își propune dezvoltarea capacității de producție de la 10 la 20 de aparate lunar, astfel ca până în 2020 să poată veni în ajutorul a 5 milioane de oameni care au nevoie de apă potabilă.

Acum e momentul să îi dăm un brânci serios în finala competiției The Venture.

A inceput etapa de Vot Public, care se desfasoara pana pe 12 iunie. Astfel, timp de 5 saptamani, publicul este cel care decide prin vot proportia in care va fi distribuita finantarea totala de 250 000$, oferita in aceasta etapa a competitiei, catre fiecare dintre cei 30 de finalisti. Sprijinul nostru merge, bineinteles, catre SOWAT, care are nevoie saptamanal de un vot de la fiecare sustinator, pe www.theventure.com. Fiecare vot inseamna o sansa in plus pentru ei de a primi o parte cat mai mare din finantarea oferita de The Venture.

VOTEAZĂ AICI – https://www.chivas.com/ro-ro/the-venture/finalists/people/ro-sowat#

Aflată la a doua ediție în România, competiția Chivas The Venture este o oportunitate pentru business-urile cu impact social de a se dezvolta, de a primi sprijin financiar și, nu în ultimul rând, de a obține un lucru visat de mulți: recunoaștere internațională. SafeDrive, aplicația mobilă care diminuează numărul accidentelor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan, a câștigat prima etapa locală și a reprezentat România în finala globală a competiției, în 2016. SafeDrive a ajuns până în sferturile de finală The Venture și a ocupat locul 14 din 27, alături de antreprenori sociali din toată lumea.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.