(P) Silviu Gherman renunță la barbă. Pentru un Philips Shaver 9000

Silviu Gherman Philips Shaver 9000

Prima dată când am testat noul Philips Shaver 9000, am adus în studio un tânăr serios, elegant. De data aceasta l-am provocat să testeze cel mai avansat shaver electric disponibil pe Silviu Gherman. Dar mai bine scriu puțin ca să vă uitați la tot clipul.

Așa arată încă un unboxing marca Silviu Gherman, în premieră de pe scaunul dreapta față al mașinii. Trebuie să recunosc că primul nu i-a ieșit nici acum… M-am străduit din greu să fiu serios și mai ales atent la drum cu un astfel de copilot, total neîndemânatic, antipatic și nebărbierit. Enjoy!

Așteptăm sentința voastră. Lumbersexual sau om normal fără barbă?

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

  1. Salut George! Am vazut si review-ul initial. In primul rind felicitari sincere pentru toate postarile de pe blog, cit si pentru cele de la tv! Am o barba foarte aspra si cu lama ma irit foarte tare daca ma rad mai des de 2 zile. Spune-mi te rog citeva lucruri. Este la fel de eficient ca un gilette fusion? Cit costa pachetul prezentat de la philips? Cit costa intretinerea in timp? Ma refer la cartusul de curatare si eventual la discurile capatului de barbierit! Multumesc anticipat pentru lamuriri!Ș

  2. Salut Tibi.
    Costul recomandat de Philips pentru S9711 (prezentat in clip) este de aproximativ 2100 lei si include tot ce a despachetat Silviu. Intretinerea in timp nu costa foarte mult: cartusul de curatare te tine aproximativ 3 luni (luand in considerare o utilizare de 1-2 ori pe saptamana) si vine in pachete de cate 2 bucati, care costa intre 60-70 de lei.
    Daca aparatul este spalat constant cu sistemul SmartClean, atunci n-ar trebui sa-ti faci griji legate de performanta – il pastreaza ca nou pentru o perioada indelungata. In orice caz, recomandarea Philips este inlocuirea capetelor de barbierit o data la 2-3 ani pentru performanta maxima.

    Legat de eficienta fata de Gillete Fusion, hai sa-l intrebam pe Silviu dupa ce il testeaza :)

  3. Salutare George foarte simpatica prezentarea facuta de Silviu ca deobicei, vreau sa stiu pe cand review la Volvo xc 90 sau xc 60 ca asa pare din test a fi………astept cu nerabdare poate si un test cu Mercedes ML ca is fan al marcii…..si te-am mai rugat da nici nu ai raspuns si mai ignorat de fiecare data din pacate………..

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.