Categorie: GADGET

SAMSUNG GALAXY J6+ [UNBOXING & REVIEW]

Cred că în momentul de față există sute de modele de telefoane în magazinele din România. Poate chiar mii. Doar Samsung are câteva zeci de modele care se vând în momentul de față, cel puțin zece dintre ele lansate chiar anul acesta. Există o opțiune pentru fiecare buget, indiferent că este de 800 sau de 900 de lei. Desigur, în acestă zonă de preț sunt poate cele mai căutate telefoane, pentru că să fim sinceri, oferă cel mai bun raport performanță preț pentru un utilizator fără pretenții.

Și dacă tot vorbim de preț, unele sunt chiar gratis la abonamentul de telefonie, pe care oricum îl vei prelungi. Chiar dacă nu vei folosi tu un astfel de telefon, îl poți da părinților sau copiilor tăi.

Anul acesta sunt și mai surprins, ca pentru zona de preț de sub 1000 de lei să găsesc aluminiu și multă sticlă, ba chiar și două camere și minimum de 32 GB de stocare pe un astfel de telefon. Da, Samsung Galaxy J6+ este aici. Pentru că l-ați cerut, chiar foarte mulți dintre voi. Și sunt de asemenea surprins că se mișcă mai bine decât mă așteptam, chiar foarte bine.

Concurenții direcți ar fi desigur câteva modele de la Huawei, cu Lite în coadă, ceva de la HTC și poate chiar de la Nokia. Stați liniștiți, le avem aproape pe toate pe masa de review și le luăm la bani mărunți, unul câte unul.

Găsește sute de huse de telefon pe https://brandgsm.ro/huse-telefoane