Black Friday la Bose

Black Friday nu s-a terminat. Nici pe departe, acum abia începe la americani, acolo de unde a și plecat acum câteva zeci de ani. E bine de știut că unele magazine mențin tradiția și își lansează promoțiile  în aceeași perioadă. Unul dintre ele este magazinul meu de suflet, Bose, care au o serie de promoții interesante de astăzi 23.11.2018 până duminică 25.11.2018. Mai ales pentru cei care vânează de ceva vreme o anumită pereche de căști sau de boxe pentru sufragerie.

Trecem mai jos lista cu unele dintre produsele reduse, cu mențiunea că aproape tot ce găsiți la ei pe site beneficiază de o reducere. Mai mare sau mai mică, după caz.

Încă o mențiune importantă, ai văzut probabil că am fost mai moderat în limbaj, și asta pentru că reducerile nu sunt ”colosale” așa cum promit multe alte magazine. Sunt atât cât trebuie ca să simți că economisești o sumă importantă pentru un produs de calitate, și cel mai probabil nu vei găsi în altă parte mai ieftin pentru că cei de la all-audio.ro sunt singurii importatori oficiali de Bose din țară. Oficial = Garanție.

Bose SoundLink Micro497 lei de la 585 lei – Am testat-o și la mine pe blog și ne-a plăcut. Mică, potentă și mai important rezistentă la apă. O poți chiar și scufunda.

Bose Home Speaker 5001971 lei de la 2190 lei – Ceva mai mare și fără baterie pentru că este gândită pentru acasă, Home 500 face parte din seria nouă de boxe cu conectivitate WiFi și Bluetooth. Sunt tare curios cum se compară cu SoundTouch de exemplu.

Soundbar Wireless Bose 5002331 lei de la 2590 lei – Tot din seria nouă, acesta este cel mai subțire soundbar de la producător, cu mențiunea că se aude la fel de bine ca modelul anterior. Ba chiar puțin mai bine.

Căști cu Noise Cancelling QC35 II1665 lei de la 1850 lei – Probabil cel mai cunoscut model de căști pentru călătorii sau medii aglomerate și zgomotoase. Folosesc versiunea I și este cam singura pereche de căști pe care pun mâna atunci când plec spre aeroport.

Sistem Home Cinema Lifestyle 55010791 lei de la 11990 lei – Incredibil de mic și de potent pentru un sistem de surround. Calitatea audio primează, la fel și procesorul de sunet care dintr-o sursă bună de audio-video va reda un sunet excepțional. L-am testat și pe acesta, la mine pe blog într-o variantă puțin mai măricică.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.