HUAWEI MATE 20 LITE – WHAT??? – [UNBOXING & REVIEW]

Știi cât de enervant este momentul acela când ai un deja-vu? Când vezi ceva, pe cineva, sau trăiești o situație pe care crezi că ai mai trăit-o odată în trecut? Așa m-am simțit eu la masa de review cu acest Huawei Mate 20 Lite. De data aceasta știam însă de unde vin similaritățile, de la review-ul cu Honor 8X. Iar asta pentru că în practică, la capitolul hardware, dimensiuni, construcție, display, baterie, procesor, memorie RAM și chiar și preț este cam același telefon. Pe altă culoare și cu camerele, și ele aproape identice, dispuse diferit.

Diferențele sunt foarte mici între Huawei Mate 20 Lite și Honor 8X. Camera de pe Mate este o idee, doar o idee mai luminoasă și mai detaliată și cred că ține doar de software, de acel Master AI care se ocupă de procesarea pozelor. Deși versiunile de software sunt identice, ba chiar și firmware-ul pare extrem de similar.

Bateria se încarcă mai repede cu încărcătorul din pachet, deși are aceleași specificații ca cea de pe Honor 8X și are desigur cablu și conector USB-C. Oricum e tot USB 2.0 deci la partea de transfer e la fel. În rest, display o idee mai mic cu aceeași rezoluție, un slot de SIM-uri care te forțează să renunți la al doilea SIM pentru o cantitate mai mare de stocare și doar 64 GB față de 128 GB. Și e puțin mai scump, așa cu 100 de lei ca Honor 8X. Doar pentru aceste funcții în plus.

Ce crezi, merită diferența sau ești mai calculat cu un Honor 8X? Mate 20 Lite sau Honor 8X? Bine, dacă e vorba de o alegere bazată pe estetică, nici atunci nu te condamn deloc :)

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

  1. Buna seara,
    As vrea sa imi iau un huawei…si am de ales intre mate 10 pro si mate 20 lite…si habar n-am!!!Imi puteti da o idee sau o parere,va rog mult?multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.