Primul laptop sau tabletă pliabilă – Lenovo Thinkpad X1 Fold

Acesta este primul laptop, sau tabletă, pliabilă (ă). Nu sunt încă sigur ce este pentru că la prima vedere nu pare să rezolve nici una dintre problemele existențiale pe care le avem.

Adică, renunțăm sau nu la laptop în favoarea tabletei, sau la tabletă în favoarea laptop-ului. Știu, noi suntem puțin mai ciudați, noi reviewerii de tehnologie, dar nu cred că suntem singurii care care în rucsac un laptop, o tabletă și un smartphone. De ce nu am ajuns încă în punctul în care putem folosi un singur dispozitiv pentru toate necesitățile noastre? Poate pentru că tehnologia nu a ajuns însă în acel punct? Sau poate nu ne putem decide pe care din gadget-uri să îl lăsăm acasă?

Lenovo ThinkPad X1 Fold este prima tabletă, sau laptop, pliabilă (ă). Este un dispozitiv unic care împrumută din caracteristicile unice ale unui laptop, ale unei tablete, și din trend-ul telefoanelor pliabile. Sunt indecis dacă mă poate ajuta pe viitor să economisesc timp sau dacă îmi va oferi o experiență mai bună de navigare pe internet, vizionare de clipuri ori pur și simplu dacă îl pot folosi la orice.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.