CuriosITy 57 – Salut din Bangkok, Insurecție în SUA, Bitcoin la 40K, Whatsapp nu mai e sigur

Salutare de pe al treilea continent de pe care am avut ocazia să facem CuriosITy. Eu sunt în Thailanda, Marian este la studio, și împreună vorbim despre cele mai tari știri ale momentului din tehnologie, auto, crypto, și de ce nu și puțină politică.

Începem cu efectele negative ale Facebook și Twitter, unde Trump pur și simplu trimite oamenii la revoluție. Clădirea Capitoliului unde congresul SUA avea o ședință a fost luată cu asalt de 1000 de oameni care s-au mobilizat instant după mesajele lui Trump de pe social media. Drept urmare Trump are acum contul de Twitter și de Facebook blocat și cu siguranță vor urma discuții multe pe acestă temă în viitorul apropiat.

Apropo de asta, WhatsApp te obligă să accepți faptul că va împărtăși datele cu Facebook de acum încolo. Așteptam să se întâmple asta de la cumpărarea lui de Facebook și am ajuns și acolo.

Bitcoin crește într-o veselie și la fel și toată piața de crypto. Toată lumea cumpără ceva și eu vând aproape tot ca să nu pierd prea mult. Mai stai puțin și evaluează situația, nu e un moment bun să cumperi acum, nu îți fie teamă, Bitcoin nu pleacă nicăieri.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.