Primii 30 de ani!

La ora 14.20 împlinesc fix 30 de ani. Atunci de ce am senzația că sunt tot la început? Primii 30 de ani sunt o aventură trăită parcă într-un montagne russe. Am făcut multe prostii dar și lucruri periculos de interesante. Am cunoscut oameni buni și oameni despre care am aflat apoi că era mai bine să îi ocolesc. Mii și mii de oameni care m-au șlefuit, îmbunătățit, înrăit. Așa cum sunt, sunt datorită și din cauza drumului pe care l-am ales printre românii mei. Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți, urmăriți, criticați… Cât timp suntem împreună ne e mai bine.

Ultimele articole

Articole recomandate

44 Comments

  1. La multi ani George.Iti urez sa ai parte de multe masini (daca se poate cate un test din fiecare model),in special de BMw-urile seria 3 care stim ca iti plac foarte mult,sa ai trafic maxim pe blog,sa fii sanatos (sa nu te prinda raceala cum ia prins pe altii :)) si nu in ultimul rand mult succes in activitatea ta profesionala.

  2. La Multi Ani, George! Multa sanatate si multa bafta atat cu blogul tau cat si pe intregul parcurs al vietii, sa ai parte numai de oameni care te vor „slefui” cat mai bine!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.