Prima comandă TOUCHLESS la KFC

Cartierul Piața Sudului ascunde o premieră de nivel internațional. Nici măcar Japonia nu are așa ceva, ha! Terminal de comandă touchless. Adică nu trebuie să atingi ecranul ca să comanzi meniul cu Crispy Strips. Mă bucur când am ocazia să testez printre primii această tehnologia nouă, care, atenție, este creată la noi acasă. Sistemul de comandă fără atingere, adică software-ul este Made in Romania. Acesta înțelege cu ajutorul camerei poziția mâinii raportată la ecran, așa că nu trebuie să pui mâna pe sticlă. Nu trebuie să împarți ecranul cu nimeni.

Având în vedere contextul actual, mi se pare o idee excelentă să îi oferi clientului posibilitatea de a cumpăra produsele tale fără să îl obligi să atingă nimic în magazin. Ai și-un POS unde poți să plătești contactless cu cardul sau telefonul mobil.

Funcționează mult mai bine decât mă așteptam. N-a ratat nicio atingere virtuală, chiar dacă m-am mișcat cu o viteză variabilă. Distanța de la deget la ecran rămâne de câțiva centimetri, foarte bună dacă luăm în considerare că aparatul este în variantă beta, pentru următoarele săptămâni. Nu știm o dată exactă când va fi disponibilă și în restul magazinelor KFC, dar dacă vrei să încerci sistemul, știi unde îl găsești.

Ca să nu te ia vizita la KFC pe nepregătite, iată cum se folosește panoul de comandă. Eu abia aștept să văd această tehnologie implementată și-n alte locuri. Am deja câteva idei.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.