Avem GooglePay în România – Interviu Dan Oros

 

Avem Google Pay în România! De când așteptam să spun asta! Au tot fost zvonuri în ultima perioadă și știam că fum fără foc nu iese. De astăzi este oficial.

Am așteptat cu nerăbdare ca serviciul să fie disponibil pentru toată lumea dar am câteva mențiuni. Nu te grăbi să descarci din Google Play, ci este vorba de serviciul prin care poți lega un card de contul GooglePay prin aplicația băncii ca mai apoi să poți să faci plata la orice POS. Momentan sunt câteva bănci care permit acest lucru, dar viitorul le va aduce pe toate în Google Pay, pun pariu.

Dacă telefonul tău are NFC este deja compatibil. Repet, aici ține și de banca ta și dacă are un parteneriat cu Google. Toate detaliile despre GooglePay în România le-am primit de la Dani Oros, Head of Marketing Google și YouTube România.

Și dacă tot l-am prins pe fir, pardon, ZOOM, am zis să-l întreb și de educație. Școala mutată online este una dintre cele mai mari provocări în această perioadă. Google a avut training-uri cu zeci de mii de profesori pentru platformele de învățare online, ca să facă tranziția de la tablă la tabletă mult mai ușoară. Google Classroom este în continuare gratuit și rămâne una dintre cele mai bune unelte pentru educație. Dincolo de classroom, Google are și programul Grow With Google. Aici ai acces la o mulțime de cursuri gratuite care te pot ajuta să-ți găsești un alt loc de muncă sau poate să ceri o mărire.

Tot în acest interviu aflăm mai multe lucruri despre Youtube. Știai că avem 10 milioane de români care intră zilnic pe YouTube? 10 milioane! Da, am vorbit și despre câștigurile de pe platformă care încep să crească constant.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.