(P) – Urmărește mingea ca să ajungi gratis la UEFA 2012

Fii atent! Îți place fotbalul de calitate? Atunci îți place UEFA. Cum faci să ajungi la un meci tare? Te apuci de vânat cu smartphone-ul. Mi se pare un concurs foarte tare, care va scoate din tine nu doar talentul la fugă, ci și zeama din telefon. Care e ”catch”-ul?

Una dintre mingile oficiale UEFA EURO 2012™ se află în România, în luna Mai și va fi ascunsă chiar în București. Goana e pe cale să pornească și nu vei singurul care vrea bilete, cazare și transport la un meci de fotbal adevărat. Dacă intri în cursă, trebuie să descarci aplicația cât mai repede. Din aplicație vei afla când începe vânătoarea și capeți indiciile despre locul în care se află mingea.

Dacă o gasești si îți faci o poză cu ea, intri în tragerea la sorți pentru bilete la Euro 2012, chiar la meciul în care va fi folosită, cel dintre Franța si Suedia.

Dacă te-a prins febra vânătorii, iată cum procedezi:

1. Descarcă-ți acum pe smarthphone aplicația “Orange Supporters’ Cup” și alegi “Chase the Ball”. Apoi fii pregătit să pleci in căutare.

2. Aplicația poate fi descărcată gratuit din AppStore, Google Play, Nokia Ovi Store sau Windows Marketplace.

3. În ziua în care mingea se află în orașul tău, vei primi notificare în aplicație precum și primul indiciu pentru a porni în cautare.

4. În fiecare loc în care ajungi trebuie sa dai “check-in” pentru a afla următorul indiciu, până când descoperi mingea.

5. Când o găsești, fă-ți o poză cu ea și înregistrează-te în concurs.

Concursul “Chase the ball” se desfășoară pe parcursul unei singure zile, pe rând, în București, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca.

Detalii pe www.supporterscup.orange.com

Premiul: bilete, cazare si transport pentru 2 persoane la meciul dintre Franta si Suedia. Totul pe banii orange.

Cum ar fi să fii tu cel care câștigă?

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.