ONEPLUS 7T – UNBOXING & IMPRESII

Suntem norocoși! De data aceasta suntem și noi în primul val cu unboxing-urile de la OnePlus și le mulțuim pe această cale. Acesta este OnePlus 7T, primul telefon de buget mediu cu același ecran super duper de 90 Hz. Cutia care a ajuns și la noi este o demonstrație și sunt foarte puține șanse să ajungă și la voi. Poate OnePlus se gândește totuși și la fanii înfocați care își doresc cele mai importante accesorii și o vor face disponibilă și publicului.

Trebuia să menționez acest lucru pentru că la interior se află nu mai puțin de trei huse premium, o pereche de căști wireless, acele Bullets Wireles cu un preț de retail de 69 de euro, o agendă cu OnePlus, telefonul, și o cărțulie consistentă cu prezentarea noului telefon.

Sigur, sunt lucruri de care te poți lipsi, dar care fac această experiență de unboxing și mai plăcută. Cel puțin pentru mine. Dar cutia, modul cum se deschide cutia, este magie curată. Da, mă impresionează atenția la detalii pentru acest pachet. Parcă l-au construit special pentru unboxing.. ah, stai, așa este.

OnePlus 7T este poziționat exact între OnePlus 7 și OnePlus 7Pro, și este cel mai atractiv dintre ambele la toate capitolele. E mai rapid, are un procesor mai potent, suficientă memorie RAM, 8 GB și stocare de 128 GB. Dar ecranul este exact ceea ce trebuie, acel 90 Hz AMOLED pe care l-am îndrăgit de la OnePLus 7 Pro, dar cu o rezoluție mai mică, un FHD+. Suficient și bine calculat să facă față la o zi întreagă de utilizare împreună cu bateria de 3800 mAh. Apropo se încarcă ultra-rapid, de aceea am speranțe mari de la el pentru testul nostru de încărcare.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.