ONEPLUS 7T PRO MCLAREN EDITION – UNBOXING

Acesta este cel mai puternic, cel mai mare, cel mai costisitor telefon de la OnePlus. Dar și cel mai frumos dintre toate! Serios acum, nu ai cum să ignori spatele acestuia, care. deși are nevoie de o carcasă serioasă, parcă totuși ai vrea să te bucuri de el așa cum este. Sper de asemenea că este și ultimul telefon lansat de cei de la OnePlus de anul acesta, și că este mai bun ca OnePlus 7 Pro din aproape toate punctele de vedere.

Ar trebui totuși să fie cel mai bun, mai ales la cei 12 GB RAM, la cei 256 GB stocare extrem de rapidă, și a display-ului care mai are puțin și se apropie de o rezoluție 4K. Chiar sunt curios cum îl va ține bateria pe Marian, pentru că el este cel care va reveni cu impresii după două săptămâni cel puțin. La el a ajuns telefonul, deși m-am uitat cu jind la el, acolo pe masă, câtă vreme i-am făcut unboxing-ul.

Așadar, voi ce părere aveți? Merită aproape 900 de euro această bestie absolută în veșminte de prinț? Am exagerat? Poate, puțin, sau poate nu credeam că din punct de vedere construcție voi vedea un super smartphone de la o companie care acum mai puțin de 10 ani nici nu exista.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.