CEL MAI CĂUTAT TV OLED – LG 65B9PLA – REVIEW

Ca de obicei, înainte de Black Friday venim cu ponturi despre produsele pe care probabil ți le dorești și aștepți o ofertă foarte bună la ele. Unul dintre cele mai căutate produse este desigur televizorul. Astăzi avem pe masa de review un LG 65B9PLA. Pe scurt, 65 de inci în diagonală, rezoluție 4K și cel mai bun panou de tip OLED pe care l-am întâlnit până acum.

De ce îl prezentăm? Pentru că s-ar putea să te intereseze peste vreo două săptămâni așa :). Vine Black Friday desigur, și acesta este unul dintre cele mai bune pachete când vine vorba de un televizor. la capitolul OLED tehnologia nu a evoluat atât de mult în comparație cu ultimul an, însă performanța crește cu fiecare model nou lansat. Acest B9, așa se numește seria, are un procesor de imagine mult mai puternic, ce reușește să crească rezoluția la 4K și atunci când te uiți la semnal TV sau YouTube FullHD. La fel ca și la camerele foto de la telefoane, software-ul contează foarte mult, iar LG pune mult efort în dezvoltarea d eprocesoare capabile să ”scaleze” conținutul la calitate slabă. Procesorul compensează pixelii care lipsesc dintr-un semnal TV de exemplu, iar imaginea afișată concurează cu una provenită dintr-o sursă 4K.

În plus, sunetul este mult mai bun decât ce am văzut anul trecut pe aceeași serie. Alte modificări? Foarte mici la capitolul design, câteva elemente de software în meniu, și cam atât. Este similar cu B8, însă pe acesta din urmă nu prea îl mai găsești în magazine. Poate doar la un preț mai mare decât B9. Pontul meu, ține aproape până pe 15 noiembrie, și vezi cum evoluează prețul acestui B9.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.