Ochelarii inteligenți – BOSE Frames – REVIEW

Aceștia sunt cei mai inteligenți și cei mai discreți ochelari pe care i-am văzut până acum. La prima vedere, Bose Frames îți atrag atenția doar dacă te uiți din laterală și observi că rama este puțin mai groasă decât la o pereche de ochelari obișnuiți. Cam atât. În rest, nu arată diferit față de o pereche de ochelari de soare, nu ies în evidență cu o formă ciudată ca ochelarii de la Snapchat și nu au camere și microfoane ori boxe la vedere. Chiar și așa, Bose Frames reușesc să suplinească nevoia de un handsfree cu Bluetooth în aproape orice situație. O să pari un ciudățel când vorbești de unul singur cu ochelarii de soare la ochi atunci când ești într-o încăpere însă cam atât.

Bose Frames vin în două variante, pentru doamen și domnișoare cu denumirea de Rondo și pentru băieți și bărbați cu denumirea de Alto. Vin în două mărimi diferite și pe lângă design-ul discret încorporează două difuzoare, unul pentru fiecare ureche și microfoane bine reglate ca să poți purta o convorbire suficient de bună încât interlocutorul să nu își dea seama că folosești un dispozitiv hands-free.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut! Ce sa vezi fericit si in urma review mi-am achizitionat si eu o pereche bose frames alto care s-au stricat dupa 3 zile de utilizare! Fffff tare produsul! Asa ca luati-va dupa influenceri sau cum se mai numeste si job-ul asta pentru oameni care nu stiu sa munceasca sau nu vor!!! Bft!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.