Acasă la noul AVstore pentru B&O

Mai ții minte când erai mic și îți strângeai bani pentru o bicicletă, în cazul meu, și când ajungeai în magazin nu mai știai pe care să o alegi pentru că erau prea multe ”bunătăți” pe acolo? Cam așa este când intri în noul showroom AVstore din Herăstrău. Aranjate frumos pe rafturi pe suporți speciali sau direct pe podea în funcție de dimensiune găsești toate boxele premium de la producătorii mari. Chiar și pe cele pe care le-ai văzut în filmele cu supereroi în penthouse-ul ”băiatului rău”.

Pe lângă boxe o să găsești și televizoare premium de la cele mai renumite brand-uri, ba chiar și un 8K cu o diagonală imensă ce costă cât un apartament mic, dar căști de toate tipurile care din păcate nu vor fi disponibile pentru testare în perioada următoare. Înțelegeți și voi de ce.

Noul showroom este mai mult pentru produsele de lifestyle, adică cele care se aud cu adevărat bine însă pun accentul și pe design, mai ales seria de boxe de la Bang & Olufsen. AVstore sunt acum distribuitori oficiali pentru aceste modele și acolo vei găsi și expertiza necesară pentru a explica fiecare funcție a acestora. L-am văzut, l-am admirat și am ieșit repede pentru că am pus deja ochii pe câteva lucruri pe care mi le doresc. Poți să îl vizitezi și tu în curând, caută doar AVstore Herăstrău și ajungi repede acolo.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.