Categorii: Editorial, General

Noul www.buhnici.ro

E mai simplu de navigat și mai fresh ca design, video este de acum 4K. O să se vadă mult mai bine pe mobil și se deschide rapid de oriunde iar de Black Friday nu o să pice. Asta e varianta scurtă. Dacă vrei să știi ce e nou, iată…

Peste vară am făcut upgrade pe toată linia. Datorită proiectului BCR am adunat bugetul necesar să trecem complet la 4K. Am spart pușculița pentru camere Panasonic GH4R care trag impecabil 4K dar și 2 camere portabile pentru filmarea în mașină. Am schimbat luminile în studio și suntem 100% pe LED. Calculatorul de montaj e un HP Z640 pe care am instalat un ASUS GeForce 1080 Strix, SSD-uri și memorii rapide. Așadar filmăm și montăm la cele mai înalte standarde de pe internetul românesc.

O să vezi și pe mai departe aceleași review-uri independente. Vreau să dezvolt partea de vlogging și să scriu editoriale mai des. De aceea, blogul are de acum și un design nou pe care l-am realizat împreună cu Ioan de la Krioft.com. Ne-am propus să îl facem mai simplu de folosit așa că am condensat tot. Pe bara de sus ai categoriile. O să pompez marfă nouă mai ales pe #casabuhnici în perioada următoare. Căsuța de căutare merge bine acum iar pe coloana din dreapta vezi actualizările de pe facebook și instagram. Sunt perioade ale zilei când 2 din 3 vizitatori ne accesează de pe mobil așa că pozele și titlurile sunt mult mai lizibile chiar și pe ecrane mici. Am instalat butoane de share mai bune, inclusiv pentru Whatsapp.

Ne urmăresc aproape 2 milioane de băieți de la 17 la 65 de ani pentru gașca asta noi știm că trebuie să ținem pasul. Blogul stă pe o rețea de servere rapide și folosim o soluție foarte nouă de proxy prin care site-ul se deschide rapid de oriunde din lume și nu pică nici măcar la trafic de sute de mii de simultani sau atacuri dure de DDoS.

Nu te vom spama, ci o să îți trimitem doar articolele noi de două ori pe săptămână cu o soluție de newsletter de la StreamingMail. Dă clic pe butonul turcoaz din dreapta.

Apreciem critica și aprecierile. Spune-mi cum pot face blogul și mai bun. Ești binevenit să ne ceri sfaturi ca de obicei de aceea am simplificat și posibilitatea de a mă contacta. Răspundem (cât de repede putem) la întrebări prin comentarii la articole și pe facebook. De aceea uneori durează până sunt aprobate, tocmai ca să reușim să le triem înainte de publicare. Avem o soluție. În plus am scos formularul din pagina contact pentru solicitări speciale și am adăugat alte două variante rapide.

Email: contact [at] buhnici.ro
Whatsapp si SMS: +40744.54.53.48 doar pentru colaborari si publicitate