Noise Cancelling pe ”doape”? DA! – Sony WF1000X

Aceste căști, Sony WF1000X au o poveste interesantă la noi în studio. După ce am testat toate căștile Bluetooth pe care le aveam pe acolo, m-am gândit să fac un top. Între timp am renunțat pentru că nu aveam suficient. M-aș fi înșelat dacă nu găseam pe fundul cutiei și această pereche foarte discretă de ”doape” cu Noise Cancelling. Acestea sunt Sony WF1000X și da, nu sunt o pereche de căști noi lansate. Au ajuns însă la un preț mai mult decât acceptabil, aproximativ 150 de euro, iar la acești bani pot să spun că își bat competiția la fund, doar pentru că au atenuare de zgomot activă. Lucru care lipsește la toate celelalte doape testate.

Acum, unul dintre motivele principale pentru care nu facem topul este că așteptăm și ceva de la Bose, Samsung și LG și poate și de la alți producători. Iar prin toamnă punem de o listă lungă cu căști pe care ți le poți face cadou de Black Friday ori de Crăciun.

Revenind la WF1000X, nu sunt cele mai deștepte de pe piață, deși un update simplu de software a adus compatibilitate cu Amazon Alexa pe ele. Poate vine și Google Now pe ele și gata. Sunt de asemenea sigur că Sony are în plan să lanseze în curând o versiune nouă a acestora, prin care să aducă ceva control cu touch sau chiar vocal, ori poate și o calitate mai bună a sunetului. Eventual și o conectivitate și compatibilitate mai bună pe partea de convorbiri.

Acestea fiind spuse, căștile Sony WF1000X sunt doar 749 lei la AVStore, și da, este un preț mai mic decât ce găsești în afară pe Amazon, ori direct la ei pe site. Eu aș pune ochii pe ele mai ales că probabil cei de la Sony vor face o super lichidare de stoc, înainte să intre versiunile noi pe piață.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Am decis sa iau castile dupa ce am urmarit review-ul. Castile au o mare problema, despre care nu am auzit nimic in review si nu prea e corect, daca lasi functia Adaptive Sound Control activa, se pierde foarte des conectivitatea intre casca stanga si cea dreapta. In plus nu stau chiar asa bine in urechi, iar ca volum mi-ar fi placut sa poata urca mai sus si mie cu un S9 mi se conecteaza, dupa ultimul update, doar cu SBC, deloc/niciodata AAC. Calitatea sunetului este intradevar excelenta.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.