Motorola RAZR – Primele Impresii

Doamnelor și domnilor, acesta este telefonul favorit al generației mele. Doar eu știu cât am muncit ca să mi-l cumpăr și am plâns tare când s-a stricat. Sau parcă mi l-a furat cineva… Mi-am pierdut din memorie. Acum am o nouă șansă să-mi iau un RAZR nou-nouț. Mă bucur să regăsesc același design deja emblematic într-un telefon cu tehnologie de ultimă generație. Vorba vine ultimă generație, că nu are Snapdragon 855 plus sub ecranul flexibil, ci un 710.

O să o spun de pe acum că nu e pentru toată lumea. Trebuie să îl butonezi câteva minute ca să vezi dacă-ți place sau nu. Nu m-au dat pe spate specificațiile și designul pe care le-am văzut în primele filmulețe care au apărut pe internet. 710 e un procesor de prin 2018, rezoluția e doar FullHD și are o singură cameră foto. Ce să-ți mai spun de ecranul micuț pe care poți să-l folosești doar pentru comenzi rapide.

Dar atunci când am pus mâna pe el, totul se leagă. Parcă am călătorit în timp și m-am dus cu gândul la Razr-ul pe care l-am iubit atât de mult. Cu doza asta de nostalgie, parcă acum îmi place. Serios, mi-a schimbat perspectiva din primul moment. Nu știu dacă îmi va fi la fel de util ca un telefon normal, însă acum sunt dispus să îl încerc pentru o perioadă mai lungă de timp. Sunt conștient însă că acest telefon este și un exercițiu de PR pentru Motorola. Prețul? 1590 de euro la precomandă, în luna decembrie.

Primele impresii sunt aici:

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.