Videoconferință cu asiguratorul #ad

Avem o problemă! Peste noapte, țevile de apă din baia de la etaj s-au spart. Ce e de făcut?

Păi, m-aș apuca să repar tot ce s-a stricat pentru că plănuiesc să fac un duș și să mă uit la televizor mai târziu. Chem pe cineva și câteva milioane mai târziu, (fără să iau în calcul cele câteva zeci de milioane în produse afectate de inundație și de scurt circuit) pot face un duș și mă pot uita liniștit la televizor.

Dacă ai asigurare, trebuie să aștepți să ajungă agentul constatator la locație, să facă fotografii, și apoi să se deplaseze înapoi la sediu pentru a înregistra dosarul. Știm cu toții cum e traficul, cel puțin în orașele mari, și ne dorim ca lucrurile să se întâmple imediat, instantaneu dacă e posibil.

Ei bine, aici intră în discuție soluția de constatare Video Assist de la Groupama Asigurări, prin care poți face constatarea, în direct cu agentul, doar cu ajutorul telefonului mobil.

Cei care beneficiază de această soluție sunt asigurații Groupama care au avizat daune la utilaje agricole sau de construcție (Dragoș și Nea Relu ar putea fi mai fericiți dacă aud de asta) și cei care au polițe facultative de asigurare a locuinței. Am vorbit mai demult despre asta chiar aici, într-un clip pe buhnici.ro

Ce trebuie să faci? Suni la Alo Groupama pentru avizarea daunei și intri în legătură cu unul dintre consultanții lor. Acesta îți va programa rapid o întâlnire video cu un reprezentant din echipa dedicată Groupama Asigurări pentru efectuarea constatării prin Video Assist. Elimini, astfel, timpul petrecut așteptând agentul constatator să vină la tine acasă.

Ce trebuie să pregătești tu sunt documentele de proprietate ale locuinței Te vor informa consultanții ce ai nevoie mai exact prin e-mail-ul pe care ți-l vor trimite cu programarea apelului. Ah, și trebuie să ai acces la internet, WiFi este exclus în cazul meu pentru că nu mai merge nimic aici, și lumină bună ca asigurătorul să poată fotografia daunele în timpul apelului video. De cele mai multe ori, este de ajuns chiar blitzul telefonului mobil.

E atât de simplu, de aceea vreau să încerc și eu cum funcționează și voi accesa chiar acum link-ul primit prin SMS de la Groupama.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.