Categorie: General

E momentul să trec la următorul nivel! Cu echipa mea cu tot.(P)

Q Net

Acesta nu este un text pentru amatori. E pentru cei care muncesc și conduc echipe. E despre mine și tine, cel care mănâncă ultimul (dacă apucă), se trezește înaintea tuturor și nu adoarme până după miezul nopții când liniștea îi permite să gândească, să analizeze ziua precedentă și să o pregătească pe următoarea.

Recent am aniversat primul an de Cavaleria.ro, cel mai ambițios proiect al meu, din zona antreprenoriatului. Nu e prima dată când conduc echipe dar de data asta e foarte personal pentru că am investit toți banii familiei. Poate de aceea simt cum munca asiduă alături de echipa mea mă transformă în alt om. Un om care simte zilnic provocarea să treacă la nivelul următor. Nu sunt texte dintr-o carte, de altfel nu apreciez genul acesta de scriitură motivațională dar știu deja pe pielea mea că fiecare zi este încă o treaptă pe cărarea abruptă spre vârful muntelui.

Ce înseamnă toate acestea în practică?

Să alegi oamenii potriviți cu care îți vei face treaba, să le oferi unelte și să îi motivezi să își atingă obiectivele. Când ei reușesc, toți reușim. Setăm zilnic un barem peste care trebuie să se ridice oricine vrea să intre în competiție cu noi. Și ne dorim competiție ca să ne motiveze, dar suntem deja pregătiți să ridicăm din nou ștacheta. Asta se face însă nu doar cu cele mai noi echipamente ci și cu software și soluții moderne.

Aud tot mai mulți prieteni care îmi spun că pentru compania lor nu vor mai alege gratis și nici ieftin și le dau dreptate în fiecare zi. Am cumpărat în ultimul an licențe și echipamente pentru internet de multe mii de euro iar în viitor știu că nu voi mai putea să mă bazez doar pe ce cred eu că am nevoie. Următorul pas e să lucrez cu un specialist, o companie serioasă care îmi poate desena drumul drept spre rezolvarea provocărilor unei companii mici care are ambiții. Așa am aflat despre Q’NET, specialist în licențiere și  în soluții dezvoltate pe tehnologie Microsoft.

Nu sunt eu nici bancă, agenție de turism sau alte mari companii care lucrează cu ei de multă vreme dar am ambiția să pun tehnologia să muncească cu mine și pentru mine. Și să cresc împreună cu echipa mea. Ambiția noastră e să fim primul loc. Să fim “top of mind” pentru orice bărbat care înțelege ce înseamnă să fii un cavaler modern.