Categorie: GADGET

VIDEO – UE MegaBoom – Și mai mare, și mai puternică

Logitech_UE_MegaBoom_Buhnici

Cum poți denumi cea mai mare boxă Bluetooth din gama ta de produse? Dacă ești Logitech, sau mai bine spus Ultimate Ears, îi vei spune Mega. MegaBoom. Asta pentru că arată ca un Boom dar este mai mare. Logic, nu?

În esență este un Boom 2 ceva mai mare și sensibil mai puternic. Este rezistentă și ea la apă pentru 30 minute la un metru adâncime, atenție să îi închizi toate capacele de protecție de la mufe. Este mult mai grea decât etalonul nostru, Boom 2. Are aproape 900 de grame. Dacă nu este crescută artificial greutatea, la o boxă este de apreciat. În principiu înseamnă că difuzoarele sunt mai mari, magnetul este mai mare, și implicit este mai puternică.

În cazul de față avem o creștere în capacitate și a bateriei, de aici vine o parte din greutate. Rezistă aproximativ 20 de ore la o singură încărcare, adică vreo săptămână de audiție cu câteva ore pe zi.

La capitolul sunet, cel care ne interesează cel mai mult, din specificații este mai puternică. Nu am observat o diferență atât de mare. Parcă zona de joase nu este atât de bine redată ca la Boom 2 și asta ne întristează puțin. Prețul crește și el semnificativ de la 200 la 300 de dolari. Intră deja în zona premium a produselor de acest gen.