Mi-am luat LED-uri de pe net – Nanoleaf Aurora

Și sunt foarte fericit. Sunt unul dintre fericiții care au putut să își comande Nanoleaf Aurora, pentru că de când i-am văzut la CES 2017 la începutul anului abia fac față cu producția. Atât de cerute sunt jucăriile acestea. 

Nanoleaf este o invenție extrem de simplă, un set de nouă LED-uri sub formă de triunghi care se interconectează între ele pe oricare din cele trei laturi și poți crea ce forme vrei tu. Și poți adăuga oricâte vrei tu doar să nu uiți ca din 12 în 12 plăci să mai pui și un alimentator. Sunt ele LED-uri și consumă puțin curent dar totuși.

Partea frumoasă este software-ul ce stă la baza lor. Aplicația de mobil este foarte deșteaptă și pe lângă faptul că le poți programa să ilumineze în ce culoare vrei, le ajută să se conecteze la rețeaua wireless din casă și le permite cu ajutorul unui altd gadget numit Rythm să ilumineze în funcție de vocea ta sau în funcție de melodia ce rulează în cameră. Ba chiar se înțeleg bine atât cu Siri cât și cu Alexa și le poți da comandă doar cu vocea.

Eu mi-am comandat pachetul Starter cu 9 plăci la 210 euro, un set extra de plăci la 60 de euro și adaptorul Rythm. Le poți lua de pe pagina lor, și cu siguranță o să îți înfrumusețeze setup-ul de gaming sau de entertainment de acasă. Sper doar să le găsești la ei pe site, adică aici: Nanoleaf.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

46 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.