Lore? Te scot la o plimbare cu GPS-ul prin Hypermarket?

Ți-ai dorit vreodată ca atunci când mergi la cumpărături să nu mai stai cu gâtul întins și privirea ridicată după panourile de identificare a raioanelor cu bunătățuri? Să nu cauți o pungă de alune sau un pachet de biscuiți prin tot magazinul, mai ales dacă mergi pentru prima dată acolo și nu cunoști foarte bine așezarea produsului? Ei bine, acum se poate!

Am ieșit la cumpărături împreună cu Lorena și am testat aplicația celor de la Cora, care îți spune unde se află în hypermarket orice produs pe care îl cauți în aplicație. Serios, pentru mine lucrurile au devenit mai simple. Nu îmi place să pierd foarte multă vreme la cumpărături și îmi este mult mai simplu așa.

În plus, mai ai câteva funcții mai mult decât utile la dispoziție. Nu mai trebuie să cauți prețurile produselor pentru că le poți scana direct din aplicație, și le poți adăuga chiar pe lista viitoarelor cumpărături. Mai mult, poți salva direct în aplicație toate ofertele, voucher-ele și punctele bonus și nu mai ai nevoie nici de cardul de fidelitate. Știi tu, cele cu cod de bare din plastic, pe care Radu le folosește să desfacă laptop-uri cu ele.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Interesanta initiativa insa este utila doar daca mergi pt prima si ultima oara in Cora. Altfel, dupa 2-3 vizite, presupunand ca iti vei face cumparaturile regulat acolo, ai sa inveti unde sunt produsele. Si cu siguranta dureaza mai mult sa le gasesti prin aplicatie decat cu…memoria.
    Ar fi mai util sa aibe si stocul in timp real…eventual sa-ti faci lista de cumparaturi de acasa si sa nu mergi in Cora daca jumate din produse nu mai sunt disponibile…gen.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.