Categorie: GADGET

Logitech Blast & Megablast – Le-am făcut baie (REVIEW)

 

Ne-am făcut de cap și în cadrul acestui review. Era nevoie, mai ales că boxele și-au făcut treaba excepțional de bine. De la calitatea sunetului, la comportamentul lor în apă. Au specificații IP67, așadar ar trebui să reziste la 30 de minute de băiță în piscină, la 1.5 metri adâncime. Adică le poți scăpa în apă fără grijă. Apă dulce însă, cu cea sărată nu ne jucăm.

Acum, nu sunt ieftine, nu te poți aștepta la asta având în vedere câte funcții oferă, și cât de bine se aud, amândouă.

Logitech UE Blast – Cea mai mică din echipă, este aproape de 900 de lei. Are Amazon Alexa așadar și WiFi, Bluetooth Low Energy, autonomie de peste 12 ore și un sunet puternic, curat, la 360 de grade. Eu sunt perfect mulțumit de dea mai ales că am una similară acasă. Modelul mai vechi, Boom.

Logitech UE Megablast – Numele nu o face de rușine, deloc. Se aude foarte tare, și chiar dacă o dai la maximum, limitează puțin bass-ul pentru a nu strica experiența de audiție. Foarte, foarte bine. Mă bucur că din ce în ce mai mulți producători recurg la astfel de opțiuni de bun simț.

Megablast are un preț ceva mai piperat, aproape de pragul de 1200 de lei. Pentru asta oferă 16 ore de autonomie, încărcare rapidă în 3 ore și un sunet puternic, și da, curat. Chiar și la volum ridicat.