Ninebot KickScooter ES2 și un 42 jumate fac echipă bună în trafic (Unboxing)

Acesta va fi companionul meu pentru următoarele săptămâni în traficul din București. Nu mi-am propus să bat recordul de kilometri parcurși de Radu pe bicicleta electrică, adică vreo 20 pe zi, deși aș avea suficientă autonomie chiar și cu bateria normală.

Ninebot KickScooter ES2 este de fapt o trotinetă electrică. 25 de kilometri autonomie, viteza maximă de 25 Km/h și are o greutate de 12.5 kilograme. Față de cele 25 de kilograme ale bicicletei pe care Radu o urcă în fiecare seară 7 etaje, pe scări pentru că nu îi încape în lift, mai bine un scuter mic și pliabil pe care îl poți ridica ușor pe scările de la metrou de exemplu.

Fără să fiu răutăcios, chiar e util pentru cei care locuiesc în Drumul Taberei, sau oriunde ai o distanță mai mare de 500 de metri până la metrou. Ba chiar pentru oricine vine la studio de la stația Aurel Vlaicu. Bine, adevărul este că și dacă stai lângă parcul Cișmigiu tot ai nevoie de unul ca să ajungi la Universitate mai repede.

Da, are roți mici și este recomandat pentru trotuare drepte și plane, lucru aproape imposibil de găsit în București. Sunt sigur că vei găsi însă traseul cel mai drept și mai eficient pentru tine, în doar prima săptămână.

Și dacă te întrebai care este diferența între ES1 și acest ES2, motorul este mai puternic. 300W în loc de 250W și 5 Km/h mai mult, a și ghidonul este gri metalizat și nu negru mat. Asta așa ca să le recunoști mai ușor în trafic.

Preț? 3000 de lei. bine, fie, 2950 lei ca să îți ajungă și de înghețată :)

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

 1. Detin ES2 de doua luni.

  Puncte forte:
  – calitatea materialelor
  – flexibilitatea in oras (fac zilnic 17 km cu ea, am ajuns la 400 de km)
  – design
  – ambient light
  – vizibilitate
  – acceleratie buna, sensibila
  – franarea electrica

  Puncte slabe:
  – scartaie din toate incheieturile daca nu o ungi/strangi saptamanal (depinde si cat o utilizezi desigur)
  – autonomia este defapt vreo 16 km
  – franarea electrica m-a mai pacalit, trebuie sa fii mereu pregatit sa franezi si mecanic sau sa sari de pe ea
  – zgomotoasa la denivelari

  Per total o achizitie excelenta, din pacate nu am testat alta trotineta ca sa am un punct de comparatie.

  Pace!

 2. Salut George , ma numesc Catalin si eu din Ianuarie pana acum am mers cu trotineta electrica . Am reusit sa fac 1400 km cu ea si sunt super multumit . Ca autonomie jumtate de baterie inseamna 35 km la mine, adica o pot merge cu ea 70 km desi eu vreau sa protejez bateria , o incarc la jumate . Ca si viteza , pot prinde pana la 52 km pe ora .. asta cand e incarcata… eu merg la liceu uneori cu 50 alteori cu 35 … depinde de cum e in trafic . Daca te intrebi ce trotineta folosesc eu , eu bine , Joyor F5S (sau Allegria tot aia e ) , cea mai buna trotinetă , parerea mea . As vrea sa te contactez sa vezi diferenta dintre o trotineta normala electrica si Joyor , indiferent de model , chiar si cu baterie in plus , Joyor e cea mai buna . Uite e mailul meu (catalinstanciumarian@gmail.com) , o sa iti dau mesaj si pe instagram(s.catalin_10) pentru mai multe detalii . Te respect si iti urmaresc fiecare videoclip . Te salut !

 3. Ar fi frumos dacă ai prezenta si niște cifre rezultatele in urma folosirii in trafic. Ca pe foaie totul e frumos. Mi-am luat mini pro in urma review-ului tau, si sincer nu sunt incantat (de viteza si autonomie), e doar de funny.

 4. Salutare George, eu și fiul meu te urmărim aproape zilnic cu reluări la reluari, la reluari etc. Apreciem foarte mult ceea ce faci și continuă. Acum întrebarea vine cam ciudat fara nici o legătură. De unde îți iei cămășile acelea fara margini jos, adică drepte, special făcute pentru a fi purtate pe afară? Este off topic, știu dar na:))
  Mulțumesc și sper că nu am fost chiar atât de rău off topic:)

 5. Salut George! Am citit mai multe recensii despre aceasta trotineta si majoritatea spun ca au ip54 sau 56. In video tu spui de ip 67…care este adevarul? Te întreb pentru ca locuiesc intr-o regiune ploioasa si am nevoie de o trotineta care sa reziste la ploaie. Cu respect, Marius

 6. Salut George! Am citit mai multe recensii despre aceasta trotineta si majoritatea spun ca au ip54 sau 56 iar pe situl european al producatorului spune tot 54. In video tu spui ca are ip 67….care este adevarul? Te întreb pentru ca locuiesc într-o zona cu vreme ploioasă si am novoie de o trotineta bine protejata împotriva ploii. Iti mulțumesc anticipat

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.