LIVE – Cum se circulă acum în București? Google Trafic

 

Aștept de mult o astfel de soluție pentru București. Mă uitam cu gura căscată la cât de bine funcționează deja în țările civilizate și iată că de azi e și în România.

Serviciul de Trafic de la Google îți arată în timp real cum se circulă în București și la ieșirile pe autostrăzi dar și pe centură.

Iată harta LIVE.

Și o demonstrație despre cât de eficace este serviciul de Trafic de la Google în alte locuri civilizate de pe planetă. Un clip făcut de mine la Barcelona prin martie:

Cum ajung informațiile de trafic la Google și apoi la tine?

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

  1. ai idee de unde „ştie” google informaţiile despre trafic? e o vizualizare optică din satelit sau se bazează pe date trimise de utilizatorii care au gps activ?

  2. Din cate stiu eu, foloseste informaţiile de la cei care navighează cu aplicaţia Google. Şi dacă oferă informaţii despre trafic, aplicaţia devine mai atractivă, având automat mai mulţi contribuitori. E un efect ciclic. Eu mă întreb de ce nu au lansat în mai multe oraşe, sau pe DN-uri. E posibil pentru oraşe să fie din lipsă de contribuitori, pentru că, majoritatea nu folosesc GPS în oraş. Ar fi foarte util însă pe DN-uri, în România autostrăzi sunt puţine. Iar navigaţia pe distanţe lungi e folosită.

  3. Salut George, am si eu o intrebare cu privire la GPS, care este cea mai ok setare de folosit cu privire la ruta atunci cand pleci la drum, cel mai usor drum mai economic sau cel mai rapid ?

    multumesc

  4. Salut George. Am testat si eu pe centura insa din pacate rezultatul nu mi-a placut.. eram intr-o coloana in care am asteptat cam 30 de minute bara la bara si am inaintat foarte incet iar Google Traffic imi arata trafic „galben” si pe alocuri „verde”.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.