Categorie: GADGET

VIDEO – LG Smart TV – vizibil mai bun, mai deștept, scump!

Două versiuni cu diagonale de 47 si 55 de inci, ambele cu procesor dual-core, tehnologie Nano LED și 3D pasiv ar trebui să te convingă să cheltuiești șapte salarii medii pe economie. Am testat vârful de gamă al coreenilor de la LG și a ieșit cel mai detaliat review făcut până acum pe www.buhnici.ro pentru un televizor neașteptat de bun. M-am pornit pentru un clip de 20 de minute și a ieșit o oră dar cred că te va ajuta să înțelegi de ce ai sau nu nevoie de un upgrade în sufragerie.

Imaginea cu un negru adevărat, culori vii și timpi de răspuns pe care îi reușea până acum doar plasma. Acesta este primul televizor pe care îl testez și care nu mi-a zăpăcit creierul în modul 3D.

Telecomanda este încă o veste bună dar am găsit o soluție care o va face perfectă pentru navigare pe internet. Am desființat-o și am înlocuit-o cu ceva ieftin, care funcționează perfect.

Pentru HD bifează opțiunea 720 sau 1080.

Concluzia scurtă? LG LM960V este un televizor arătos care va aduce plus-valoare în orice sufragerie. Imagine de top, design la ordinea zilei, conectivitate fără reproș completate de un preț piperat. Toate acestea garantează că îți vei vei face prietenii extrem de invidioși.

Dacă ți-a plăcut testul, bifează mai jos like-uri, tweet-uri și +1.