LAPTOP-UL CU DOUĂ ECRANE!! – ASUS Zenbook Pro Duo

Acesta este laptopul cu două ecrane pe care îl vei putea cumpăra și nu va costa cât o mașină nouă. Poate doar cât una SH, dar, acesta este prețul pe care îl plătești pentru o tehnologie nouă. Stai pe aproape, pentru că este mai interesant decât crezi și s-ar putea la final după ce faci socotelile să realizezi că poate chiar merită.

ASUS Zenbook Pro Duo nu este o ”jucărie scumpă” cu scopul de a arăta potențialul de cercetare și dezvoltare al companiei. Este un produs final care va ajunge pe piață probabil mai puternic decât a fost conceput inițial. Practic, avem două ecrane, cel principal care este de tip OLED 4K, și al doilea care este un IPS cu o rezoluție de 3840×1100 de pixeli. Adică jumătate de 4K. Și apoi vine tastatura și un mini touchpad în partea dreaptă. Apropo, ambele ecrane sunt touchscreen, ambele. Amândouă. Un touchscreen cu o rezoluție totală de 6K, 6 milioane de piceli. Gata, nu mai insist, hai să vedem ce are sub capotă.

La nivel de performanță, absolut nimic de comentat, este o bestie fără limite, atât modelul care a venit la noi și este echipat cu un Core i9 cu 8 nuclee și 16 fire de execuție și o viteză maximă de 5 GHz. În plus, 32 GB RAM, un SSD ultra-rapid și o placă grafică RTX2060 cu 6 GB GDDR6, adică memorie video. Cam tot ce ai nevoie pentru cele mai solicitante jocuri, atenție, nu chiar în 4K, sau orice program de editare foto sau video. Chiar am încercat și merge strună.

În plus, ce este spectaculos e că nu face gălăgie. Nu l-am auzit mai deloc în timpul filmării pentru că știe să stea cuminte cu toate cele 16 nuclee ale sale, și să le scoată la iveală atunci când chiar are nevoie de ele. E surprinzător că mai toată lumea, cu Apple în frunte, se plânge că nu au reușit să răcească acel core i9 într-o carcasă de laptop și ASUS nu are nici o problemă de genul. Sigur, laptopul este puțin mai gros și mai greu c aun MacBook Pro de 15 din ultima generație, dar acel puțin face o diferență majoră.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Salut George! La ce pret va fi configuratia pe care ai testat-o? E cu SSDul de 1 TB? Si oare cand va fi disponibil? As vrea sa il iau in August, sper ca va fi deja pe piata. Mersi!

  2. Salut George, mi.am cumparat un S10+ si dintr.odata a început să se audă un zgomot micuț undeva in spate in dreptul camerelor, camerele funcționează fara nicio problema, doar ca atunci cand îl agit în mână se aude ca si cum sa desfăcut un mic șurubel care se mișcă în telefon, mulțumesc!

  3. Felicitari ,si da nu stiu de ce nu sunt in stare sa puna o camera decenta cu toata tehnologia actuala care exista in lume ,sau macar gesturi care copiaza miscarile degetului si le transforma in comanda precum are bmw la ultimul seria 7 ,e o ideea pt ca domenii le activitate imrumuta idei si tehnologie unele de al altele , de ex de ce nu au reusit sa gandeasca sa puna camera macar 48 de la sony sau 64 Mpx cum urmaeza sa lanseze samsung ,sa nu mai zic un mic scanner care te paote ajuta sa scanezi in modele 3 de diverse lucrui sau senzorde adancime cu am telefoanele cele de la Cat care mai camera pt senzor de temperatura ,scanner ce poate scana si realiza un model digital .Va doresc succes .
    https://www.emag.ro/telefon-mobil-cat-s61-dual-sim-64gb-4g-black-cat-s61-ds/pd/DLTJ6JBBM/

  4. Este chiar foarte puternic pentru cat de subtire se arata. Tehnologia avanseaza destul de mult, insa raman totusi la ideeea ca :
    Performanta = consum de energie = caldura = racire.
    Mi se pare destul de greu sa gaseasca un echilibru aici.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.