EȘECUL ÎNSEAMNĂ EXPERIENȚĂ – SALIM ISMAIL

”Silicon Valley are succes pentru că dacă eșuezi aici se spune că ai experiență, în restul lumii dacă eșuezi înseamnă că ești un ratat.” Acestea sunt cuvintele lui Salim Ismail un antreprenor de succes după ce primele sale încercări au eșuat. Doar așa poți câștiga experiență, și are perfectă dreptate. Dacă te confrunți cu eșecul, îl depășești, și apoi mergi mai departe înseamnă că ai învățat ceva.

Mai există o variantă, cea în care înveți de la alții care eșuează, însă aici nu vei gusta decât ce ți se spune. Trebuie să simți acea dezamăgire când toate planurile și investițiile tale o iau la vale și nu se mai opresc. Trebuie să fii în stare să depășești acel moment și să te ridici să o iei de la capăt.

Dacă nu știi cine este Salim Ismail, Wikipedia este cel mai bun prieten al tău, pe scurt, antreprenor, angel investor, autor și speaker. Toate în același timp. În doar 12 minute de interviu cu Salim Ismail am învățat multe, și îți recomand să îl urmărești și tu cu sufletul la gură. Sper că știi engleză, pentru că momentan nu este subtritrat. Lucrăm și la acest aspect.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Trebuie schimbat sistemul de învățământ din România ca mult mai multa lume sa aiba acces la noile tehnologii. Electricitatea gratuită, apa caldă, canalizarea sunt încă subiecte SF în majoritatea satelor românești. Eu sper ca totul se va schimba cât mai repede. Super video de azi. Mulțumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.