Categorie: GADGET

KEF LS50 Wireless – Tatăl boxelor Hi-Fi! [UNBOXING & REVIEW]

Salutare și La Mulți Ani tuturor! Începem noul an în forță, chiar din prima zi, cu un superlativ la capitolul audiție. Dacă mă urmărești de ceva vreme știi că pe final/început de an mă joc cu mai multe gadget-uri pe acest segment de audio, pasiunea mea costisitoare de altfel. Cum spuneam și anul trecut, audiofilia este o boală grea.

Dacă nu ai auzit până acum de KEF, ei bine este o companie Britanică fondată de un tip foarte inteligent care a lucrat ca tehnician la BBC. Dorința lui a fost ca cei care cumpără produsele sale să se bucure de cea mai bună audiție muzicală, la fel cum ar face-o dacă ar fi în sala de spectacol, la doi metri de artistul care cândtă pe scenă. Și a reușit.

Tehnologia celor de la KEF este atât de bună încât reușesc să redea cu ajutorul unui singur difuzor (practic e un fel de 3 in 1) toate frecvențele necesare pentru o audiție de milioane. La propriu. KEF LS50 Wireless nu sunt ieftine, la aproape 7400 de lei cât se cere pe ele acum, la reducere. Dar sunt atât de fidele încât nu mai ai nevoie de altceva. Chiar nimic altceva. poate un subwoofer dacă te pasionează bass-ul și nu locuiești într-un apartament.