KEF LS50 Wireless – Tatăl boxelor Hi-Fi! [UNBOXING & REVIEW]

Salutare și La Mulți Ani tuturor! Începem noul an în forță, chiar din prima zi, cu un superlativ la capitolul audiție. Dacă mă urmărești de ceva vreme știi că pe final/început de an mă joc cu mai multe gadget-uri pe acest segment de audio, pasiunea mea costisitoare de altfel. Cum spuneam și anul trecut, audiofilia este o boală grea.

Dacă nu ai auzit până acum de KEF, ei bine este o companie Britanică fondată de un tip foarte inteligent care a lucrat ca tehnician la BBC. Dorința lui a fost ca cei care cumpără produsele sale să se bucure de cea mai bună audiție muzicală, la fel cum ar face-o dacă ar fi în sala de spectacol, la doi metri de artistul care cândtă pe scenă. Și a reușit.

Tehnologia celor de la KEF este atât de bună încât reușesc să redea cu ajutorul unui singur difuzor (practic e un fel de 3 in 1) toate frecvențele necesare pentru o audiție de milioane. La propriu. KEF LS50 Wireless nu sunt ieftine, la aproape 7400 de lei cât se cere pe ele acum, la reducere. Dar sunt atât de fidele încât nu mai ai nevoie de altceva. Chiar nimic altceva. poate un subwoofer dacă te pasionează bass-ul și nu locuiești într-un apartament.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Salut George, îmi poți spune ce smartphone mi-ai recomanda pana în 1500 de lei, mentionez ca as vrea sa aibă o camera destul de buna și sa aibă performante decente, adică sa nu se blocheaze în utilizarea zilnică? Mulțumesc!

  2. Salut
    De când vă urmăresc cu toate boxele, căștile etc, am început să mă „îmbolnăvesc și eu de audiofilie” :))) și mi-am luat un Asus ZenFone 5 și printre specificații se numără și Hi-res audio; dts headphone x…. Și mă întrebam la ce mă ajută,ce face, e o diferență așa mare de calitate a muzicii?
    Aș fi foarte recunoscător dacă mi-ai explica cât de cât…
    Scuze de textul ăsta așa mare, nu știam cum să structurez într-o idee mai scurtă

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.