Categorie: #PODCAST #IGDLCC

Podcast – 1an în #casabuhnici cu Lorena și Ariana #IGDLCC E002

Bine v-am regăsit. Am ajuns la al doilea podcast de pe buhnici.ro și astăzi vom experimenta cu ceva diferit. În loc de un text scris cu atenție și apoi înregistrat, de această dată vei asculta o conversație. Stau de vorbă cu Lorena și Ariana despre… acasă. Hai să vedem cum a fost primul an în #casabuhnici.

Dincolo de partea științifică a proiectului, această casă experimentală este totuși un cămin și vrem să vă povestim cum se trăiește în ea. Cu multe bune și puține rele. În următoarele zeci de minute vei afla cum am scăpat de alergii unii dintre noi dar și cum se poate rămâne pe dinafară când degetul nu e recunoscut de… încuietoare.

Vorbim și despre navetă sau ce ne lipsește din oraș. Nu am ratat și subiectul costurilor mari cu care am construit pentru cei curioși. Nu te mai rețin aici și te invit să ne asculți dacă ai vreo 50 de minute la dispoziție de această dată. Spune-mi apoi la comentarii care ai vrea să fie următoarea temă de podcast.

Pe www.buhnici.casa poți căuta mai multe informații despre produsele și tehnologiile folosite în construcția primei casei premium-passive din România.