KEF LSX – Cele mai bune boxe la 1000€? Probabil! [UNBOXING & REVIEW]

La finalul acestui an ne facem de cap! Ne-am gândit doar cum ar fi să ai un buget de 1000 de euro și am căutat din nou boxe care să ne surprindă. Am și găsit, și ne-au surprins mai mult decât ne imaginam. Dacă până acum îi spuneai celui mic să nu mai pună mâna pe boxele tale, acum nici tu nu vei rezista să le atingi din când în când. KEF LSX se numesc, vin în pereche, și au cred cel mai frumos design din câte am văzut până acum.

Iar sunetul, oh, sunetul! Nu știu dacă știți ceva de compania KEF, dar la capitolul sunet au o tehnologie care ”te pune în fund”. Nu știu cum reușesc dar atunci când asculți ceva pe boxele lor ai impresia că artistul e acolo lângă tine și îți șoptește versurile în ureche. Au reușit să încorporeze într-un singur difuzor capabilitatea de a reda toate frecvențele așa cum trebuie. Nu-i de mirare că fondatorul companiei a lucrat ca tehnician la BBC, știe ce face.

Într-un cuvânt, sunetul redat de aceste două mici moxe este: realist! Dimensiunea însă contează, mai ales în domeniul audio, și dacă vrei să experimentezi așa cum trebuie și alte genuri de muzică decât romanțe vei avea nevoie de un subwoofer activ. Da, au și conector pentru acela, precum și pentru rețea, Wirelees sau Bluetooth, ori chiar analog. Deși nu recomand.

Ar mai fi puțin de lucru la capitolul aplicații, pentru că ai nevoie de două, dar oricum sunt la setări acolo de va trebui să scoți și manualu de la naftalină ca să le configurezi așa cum vrei. A, mai trebuie să menționez că se conectează wireless și între ele?

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Mi- a placut prezentarea Ati vorbit , ati vorbit , ati facut aluzii la caracteristici , am tot asteptat sa la spuneti dar….
    Oricum a fost placut ce am auzit pentru 1 ianuarie. Eu am niste boxe vechi de Tg. Mures de 75 w , le- am schimbat o data garniturile de fixare a palniilor .Am reusit multumitor .Sunt multumit de sunetul lor.
    La multi ani + sanatate maxima !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.