Categorie: GADGET

JBL Charge 4 – Face omletă? [UNBOXING & REVIEW]

Aceasta este întrebarea: ”will it blend”? Adică face omletă sau nu? Se pare că nu sunt totuși singurul care și-a pus această întrebare pentru că testul acesta a fost deja repetat de nenumărate ori pe YouTube. Bine, nu e chiar un test ci mai mult o distracție gratuită. Totuși, eu nu m-am bucurat de gălbenuș de ou pe pereții din studio așa că am decis să încercăm și noi.

Despre JBL Charge 4, înainte să o murdărim de ”material pentru bezele” am numai lucruri bune de spus. Mai puțin faptul că nu prea se găsește pe piață și prețul e puțin piperat. Momentan. Așteptăm să mai scadă. Comparația o fac desigur cu ce se găsește pe piață de la producători de renume.

Pe scurt, un sunet puternic, joase curate și calde, acoperire bună și pe zona de medii și înalte și nu distorsionează deloc. Unde mai pui că are și rezistență la apă, albuș de ou, și cine știe ce alte sosuri mai ajung pe ea dacă o ții pe masa de crăciun.

Bateria este mare, 7800 mAh și poate încărca la rândul ei destul de rapid chiar, și un telefon mobil. A, și bateria se încarcă rapid, în doar 4 ore, pentru că este prima boxă care a ajuns pe masa noastră de review care are cablu USB-C. În sfârșit, dorința mea cea mai aprigă s-a îndeplinit.