ALIENWARE M15 – Un laptop adevărat de gaming? [UNBOXING & REVIEW]

Dacă ar fi să îl întrebi pe Codrin care ar fi cel mai bun laptop de gaming ți-ar răspunde: Un PS4 Pro. E la fel de grea ca un laptop de gaming, la fel de mare, încape într-un rucsac și găsești aproape oriunde te duci un televizor cu HDMI. Sau un monitor. I-am pus întrebarea încă o dată, după ce l-am rugat să testeze și acest Alienware M15. Nu se aștepta să îmi dea un răspuns pozitiv dar a făcut-o după ce a instalat pe el trei dintre cele mai populare jocuri, Battlefield, GTA V și PubG. Toate au funcționat așa cum trebuie pe un i7 din generația a 8-a cu 16 GB RAM, un SSD super rapid de 256 GB pe Nvme și o placă grafică GTX 1070 MaxQ.

Partea interesantă vine la display, unde cei de la Alienware au decis că ar fi frumos un ecran 4K. Poate vrei să te uiți la filme pe el, sau să mai fii și productiv. Aici l-am comparat cu laptop-ul lui Radu și cu al meu, toate trei având un ecran 4K cu probabil cele mai bune panouri din industrie. Nu am fost dezamăgiți nici la acest capitol.

Am vrut să vedem totuși cât de bine este gândit sistemul de răcire pentru un astfel de laptop, așa că am pus și șurubelnița pe el. Era nevoie, nu? Nu ne-am putut abține, iar concluzia este că e gândit destul de bine. Mult mai bine decât ne așteptam. Și asta pentru că are răcire separată atât pentru procesor dar și pentru placa grafică. Și mai poate fi și upgradat la nevoie cu încă un SSD pe NVME și chiar și cu memorie RAM.

Concluzia este însă puțin diferită, și te invit să o urmărești în review-ul video de mai jos. Are tot ce îi trebuie, mai puțin cartofi prăjiți. Pe aceia îi faci tu acasă, așa cum îți plac ție :)

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. George, la ce preț imi recomanzi acest laptop având în vedere că maximum Ori ce este cred din asemenea cu minimum din ce ai spus tu si acel băiat, ori cel de la maximum cu 3 mii de euro in plus are doar windows 10 pro?!?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.