IPHONE 13 MINI – ĂLA MICU DE PLACE LA TOATĂ LUMEA

iPhone 13 Mini este cel mai popular iPhone din toate timpurile. Dă-i cuiva un Mini în mână și vei vedea cum se luminează la față atunci când îl deschide, și mai ales când îl bagă în buzunar. Sigur, nu este cel mai practic dintre modele dacă ai de gând să consumi ceva video sau social media mai mult de 5 minute pe zi, însă anul acesta este mult mai bun din toate punctele de vedere. Are unele dintre cele mai bune camere, comparabile direct cu iPhone 12 Pro Max de anul trecut, sau cu 13 și 13 Pro de anul acesta, e mic, ușor, cu o autonomie sensibil mai bună ca a lui 12 mini.

Sigur, are și minusuri, nu este un smartphone de top dacă luăm în calcul faptul că nu are un ecran cu refresh rate ridicat, adică 120 Hz, dar acum pornește de la 128 GB stocare, are același procesor ca toți frățiorii săi mai mari, și cu siguranță nu va dezamăgi la nici un aspect. Înafară de ecran, care e micuț. Degetele mele se vor chinui să scrie un mesaj text pe tastatura minusculă, noroc cu mesajele vocale sau dictarea bazată pe voce.

Vă las însă pe voi să vă faceți o impresie mai detaliată despre iPhone 13 Mini, după ce urmăriți clipul de mai jos. Vizionare plăcută!

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.