IMBATABILĂ – TESLA MODEL 3 2024 – DRIVETEST & REVIEW

Model 3 a jucat un rol esențial în accelerarea adoptării mașinilor electrice, oferind o opțiune accesibilă, de înaltă performanță și avansată tehnologic, care a atras un public mai larg, adică inclusiv pe mine și de aceea am cumpărat primul Model 3 european pe care l-am adus pe roți în România. Am simțit că Tesla va contribui la schimbarea percepției despre vehiculele electrice, transformându-le din produse de nișă în opțiuni mai convenționale. La șase ani după ce prima mașină a ieșit de pe linia de asamblare și cu peste 2 milioane de unități vândute, vedem un update semnificativ la Model 3 cu Tracțiune Spate și Versiunea Long Range cu Tracțiune Integrală.

Acest update aduce mai mult rafinament, confort și un aspect premium – atât în interior, cât și la exterior – păstrând în același timp designul său simplu și minimalist. Nu s-au îndepărtat de ceea ce a făcut Model 3 un best-seller global: oferind autonomie excelentă și eficiență, cu performanțe și manevrabilitate de mașină sport, la un preț rezonabil față de ce oferă piața inclusiv pe benzină sau motorină.

Modelul 3 este acum actualizat dar este tot un sedan aparent compact, cu un design exterior rafinat și o aerodinamică îmbunătățită, iluminare nouă și un interior complet nou care ridică standardul a ceea ce clienții caută la o mașină premium. Trecem la avansul de design și două culori noi: Ultra Red și Stealth Grey. Model 3 a fost optimizat pentru aerodinamică și are cel mai mic coeficient aerodinamic dintre toate modelele Tesla: 0.219.

Cabina a fost complet redesenată, cu materiale premium și un nivel ridicat de execuție.
Scaunele sunt complet noi, cu ventilare și încălzire integrate în controlul automat al climatizării.
Consola centrală redesenată, cu stocare extinsă, încărcătoare wireless pentru telefoane.
Ecranul central de 15,4 inch este la fel de mare, dar cu mai multă zonă utilizabilă.
Iluminat ambiental personalizabil în întreaga cabină.
Pasagerii din spate au acum acces la un nou ecran de 8 inch cu control climatic integrat.
Sunet

Sistem audio premium Tesla, cu 17 difuzoare și două subwoofere pentru Model 3 Long Range și 9 difuzoare pentru Model 3 Tracțiune Spate. Îmbunătățiri semnificative la conectivitatea celulară și Wi-Fi.

Cum arată și cum se conduce?

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.