NU ȘTIM SĂ NE TRĂIM BUCURIA ȘI TRISTEȚEA – MIHAI MORAR #IGDLCC 210

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de radio și televiziune din România. În ultimii ani, el a devenit și un important creator digital, cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și Facebook.

În podcastul său Fain & Simplu, Mihai găzduiește o varietate de invitați, de la oameni obișnuiți la personalități de succes din diverse domenii. Podcastul publicat pe YouTube este printre cele mai urmărite, ba chiar e lider de piață de multe ori. În fiecare episod, Mihai discută cu invitații săi despre viață, carieră și succes. Unul dintre invitați am fost și eu. M-a surprins cu disponibilitatea lui de a asculta, de a se deschide și de a-și deschide invitații. Eu i-am spus un fel de terapie de grup deși nu îi place foarte mult termenul.

Dincolo de amiciția evidentă dintre noi, suntem diferiți și creăm pentru oameni diferiți. În această conversație sinceră și deschisă, Mihai a vorbit despre experiențele sale personale, despre provocările din carieră și despre modul în care a reușit să ajungă unde este astăzi. Mi se pare valoroasă ideea lui despre răgazul pe care ar trebui să ni-l oferim. Merită să îl vezi ori să îl asculți.

Poți asculta podcastul meu oriunde sau direct aici.

Am mai discutat cu Mihai Morar și pe canalul lui de YouTube de două ori, însă e prima dată când discutăm unu la unu. Excepția a fost de 1 aprilie în 2022 când Paul Olteanu ne-a provocat la acest experiment.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.