Categorie: GADGET

HUAWEI P30 PRO DUPĂ O LUNĂ

Nu, nu în Vaslui, ci la mine în buzunar în Corbeangeles. Am băgat SIM-ul în el acum exact o lună și nu l-aș fi scos dacă nu îmi venea altceva pe mână. Stai liniștit, nu are nici o legătură cu scandalul Huawei, absolut nici una. Dimpotrivă, chiar îl recomand ca fiind cel mai rapid și mai potent telefon pe care l-am folosit până acum, cu mici neajunsuri pentru că nici un produs nu este perfect. Și dacă ar fi, tot nu mi-ar plăcea mie sau poate ție ceva la el. Suntem subiectivi însă în acest review voi fi complet obiectiv.

La performanță nu am absolut nimic să îi reproșez. Ba chiar l-am folosit pe modul optimizat, cu rezoluția în mare parte la jumătate, poate ca să obțin și mai multă autonomie de la el. Nici aici nu m-a dezamăgit, se descurcă excelent cu oricâte aplicații aș porni pe el și le-aș uita deschise în fundal. Ba chiar îmi spune că Facebook are obiceiul de a scana după dispozitive Bluetooth sau că Instagram își face refresh de prea multe ori în fundal. Motiv numai bun ca să fiu mai atent cu ce aplicații îmi consumă prea mult din baterie. Îl încarc seara și dimineața, și rareori pe la studio când mai prin o pauză. Mai toată lumea știe că sunt cu telefonul în mână mai tot timpul.

Camera este bună, am numai admirație pentru avansul tehnologic al celor de la Huawei în domeniu, însă cred că mai e puțin de lucru la nivel de software. Sunt câteva lucruri care m-au deranjat, mai mult în modul cum gestionează telefonul comutarea de pe o cameră pe cealaltă, acum că are nu mai puțin de trei pe spate. Îți povestesc însă mai multe în review-ul de pe blog.