Categorie: GADGET

ONEPLUS 7 PRO – MONSTRUL!! – UNBOXING & REVIEW

Acesta este viitorul meu telefon pentru cel puțin următoarea lună: OnePlus 7 Pro în varianta Nebula Blue. Adică cel cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Am renunțat la Huawei P30 Pro, dar probabil că știați acest lucru dacă mă urmăriți în mod constant. Apropo, P30 Pro mi-a plăcut cel mai mult până acum, dar e vremea pentru ceva nou, cel puțin pentru mine. Mai exact un telefon fără nici un fel de notch, cu cea mai rapidă stocare din lume la momentul actual, acel UFS 3.0 și cu niște specificații demne de invidiat.

Știți deja că sunt un fan, nedeclarat, al lui OnePlus. Mi-a plăcut foarte mult mentalitatea lor, direcția în care au mers până acum, de a produce un telefon cu performanțe excelente la cel mai mic preț. Ei bine, OnePlus 7 Pro nu mai face parte din această categorie. Varianta pe care o am eu este ”doar” 820 de Euro și este cel mai scump OnePlus de până acum. Punct. Sunt tare curios așadar dacă pentru acești bani mai pot rcomanda OnePlus după cel puțin o lună de teste intensive cu el.

Până acum îmi place, atât cum este construit cât și rapiditatea și fluiditatea cu care ”zboară” prin aplicații. La fel și bateria, în ultimele zile de testare parcă a început să țină și mai bine, probabil și-a ajustat sistemul de operare în funcție de ce am instalat mai recent pe el. Oricum, vă voi spune impresiile mele după ce îl pun serios la treabă.

GALERIE IMAGINI ONEPLUS 7 PRO