HUAWEI MATE 20 PRO – [UNBOXING & REVIEW]

Era momentul să trec la el, nu-i așa? Mai ales că ați votat în chestionarul de pe community pe YouTube, Huawei Mate 20 Pro este noul meu ”daily driver”. Adică telefonul principal pe care îl muncesc în fiecare zi. Și ce am văzut până acum mă bucură: mă ține bateriaaaaaaaaa! Și chiar îl chinui. Astăzi de exemplu l-am folosit pentru Waze, YouTube, Clash Royale, vorbit la telefon o grămadă, Instagram, foarte puțin facebook (a se observa că l-am scris cu literă mică pentru cât de nesemnificativ a devenit) și ceva conversații pe WhatsApp. Cam atât. Și mai am încă 20% acum când am ajuns acasă.

Atenție, nu l-am ținut pe modul High Performance, sigur nu ar fi rezistat atât. Dar pentru activitățile enumerate mai sus a reușit cu brio să treacă de o zi întreagă de muncă, cot la cot cu mine. Și nu l-am menajat deloc.

Despre specificații are rost să vă mai spun? V-a povestit Radu pe scurt aici ce știe să facă, iar eu confirm. Este momentan cel mai performant telefon pe care îl știu. Cu mici scăpări de software care sper că vor fi îmbunătățite în viitorul apropiat. Bine, vine și cu Android 9 și sunt sigur că și acela fiind foarte tânăr mai are câteva mici probleme de implementare. Se vor rezolva în curând, sunt sigur de asta. Trebuie!

Vă las în compania review-ului consistent de mai jos, unde vă povestesc și despre tehnologiile noi pe care le-a implementat Huawei pe Mate 20 Pro, cum ar fi senzorul de amprentă în ecran și tehnologia de încărcare wireless pentru alte telefoane și revin cu impresii solide de utilizare după o lună sau două.

Ultimele articole

Articole recomandate

60 Comments

  1. Azi am cumparat un Huawei mate pro20 ,e cel mai bun telefon aparut pana acum,isi merita banii,mica problema e ca nu se gasesc carcase dar se va rezolva.E tare super telefonul,felicitari celor de la huawei

  2. Super telefon prima data am avut p8, după am luat p10, acum am p20 lițe de 6 luni sunt mulțumit de telefoane, acum mi-l doresc pe cel 20 mate pro, orice telefon mi se pare ca nu se cumpără cu Huawei!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.