Cel mai ieftin smartphone – iHunt Like 4U [UNBOXING & REVIEW]

Toamna se numără bobocii! Da, e valabil și la telefoane, iar iHunt Like 4U este, cred, cel mai ieftin smartphone pe care l-am testat anul acesta. Și mai și funcționează pe deasupra, doar nu l-am adus aici ca să glumim pe seama lui! Îți spun de pe acum prețul ca să nu crezi că trag de timp: 289 de lei, e drept, la oferta de Black Friday a celor de la iHunt.

Dacă te uiți la acest clip în momentul postării lui, Black Friday-ul de la iHunt abia a început, și ține până pe 19 noiembrie.

Revenind la micuțul de pe masa de review, în ciuda configurației destul de slăbuțe, dar decente pentru un telefon care costă de 20 de ori mai puțin ca noul iPhone, se mișcă chiar bine. Am fost plăcut surprins că sistemul de operare este Android Go, unul gândit să funcționeze pe platforme hardware mai modeste.

Sigur, pentru a ajunge la un preț atât de mic producătorul nu a putu să implementeze cele mai performante componente. Avem doar 1 GB RAM și 8 GB de stocare și un procesor mai modest, dar hei, de când nu ai mai văzut un telefon de mai puțin de 300 de lei cu baterie detașabilă de 3000 mAh. La nevoie mai cumperi o baterie și ai autonomie de câteva zile.

Îl poți folosi ca telefon de rezervă, sau îl poți face cadou cuiva care nu are nevoie de prea mult internet, deși am reușit să ne uităm și la clipuri de pe YouTube, fără nici o întârziere sau scadare. Concluzia? Merge, și merge chiar bine!

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.